Lampionul fericirii - mix de 10 buc + TRANSPORT GRATUIT

Cod: DS37507839
Ofertă Recomandare
110 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Pachetul avantajos conține 10 buc. Lampioane norocoase - un mix de culori pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ

Vă aducem lampioane unice ale fericirii pentru cele mai frumoase momente la sărbătoarea dumneavoastră sau în ziua dumneavoastră specială.

Sunt deosebit de populare datorită sentimentului de neuitat al eliberării balonului, care ulterior se ridică și zboară frumos, plin de libertate și lejeritate.

Mulți oameni cred că, pe măsură ce lampionul urcă spre cer, ia cu ea dificultățile, problemele, ghinionul și sentimentele negative. Cu cât zboară mai sus balonul, le va aduce mai multă dragoste, fericire, sănătate, bogăție și mai multă forță de viață. De asemenea, puteți scrie dorințele sau dorințele dvs. altora pe felinarul dorințelor.

Sunt fabricate din hârtie de înaltă calitate, cu accent strict pe siguranța utilizării. Lanterna este realizată din materiale care se descompun rapid în natură.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CE SUNT LAMPIOANE NOROCOASE?

Lanterne norocoase sunt de fapt mici baloane cu aer cald, de diverse forme, culori si modele, care pot lăsa o impresie uriașă. S-ar putea să le cunoașteți și ca felinare de dorințe, felinare zburătoare sau dorințe zburătoare. Sunt deosebit de populare datorită sentimentului de neuitat al eliberării balonului, care ulterior se ridică și zboară frumos, plin de libertate și lejeritate.

 

felinare

 

CARE ESTE MESAJUL LOR?

Mulți oameni cred că, pe măsură ce lampionul urcă spre cer, ia cu ea dificultățile, problemele, ghinionul și sentimentele negative. Cu cât zboară mai sus balonul, le va aduce mai multă dragoste, fericire, sănătate, bogăție și mai multă forță de viață. De asemenea, puteți scrie dorințele sau dorințele dvs. altora pe felinarul dorințelor. Cu cât felinarul zboară mai sus, cu atât visele tale se pot împlini mai repede.

 

PENTRU CE OCAZII SUNT POTRIVITE LAMPIOANELE NOROCOASE?

Puteți folosi felinarele norocoase oriunde există o oportunitate de a dori cuiva. Ele sunt, de asemenea, o alternativă la „felicitările” clasice din hârtie.

Sunt ideale pentru:

  • nuntă
  • celebrarea aniversării
  • Anul Nou
  • sărbătoarea zilei de naștere
  • ceremonia de absolvire
  • Sărbătoarea de Ziua Îndrăgostiților
  • petreceri de companie
  • diverse partide
  • vor fi folosite pentru a trimite o scrisoare lui Isus
  • ca un mesaj către cei dragi care nu mai sunt printre noi

 
felinare-ale-fericirii

 

MATERIALE DE CALITATE ÎNALTĂ

Lampioanele chinezești sunt fabricate din hârtie de înaltă calitate, cu accent strict pe siguranța utilizării. Datorită materialelor și tehnologiei speciale de producție, acestea garantează cel mai înalt nivel posibil de fiabilitate și siguranță.

 

DESIGN UNIC

Forma ovală, materialul excelent din hârtie și măiestria unică interpretează perfect estetică potrivită pentru ocaziile tale speciale. Fie ca este vorba de nunta, aniversari, urari sau orice alta sarbatoare, aceste felinare îți vor aduce momente de neuitat pline de emoții plăcute.

 

PRIETENOS CU NATURA

Lamionul este realizată din materiale care se descompun rapid în natură. Din acest motiv, aceste felinare nu reprezintă o povară prea mare pentru mediu.

 

felinare-colorate-ale-fericirii

 

CUM SUNT FOLOSITE LAMPIOANELE ZBURĂTOARE A NOROCULUI

Scoateți dorința de zbor din pachet. Sunt necesare două persoane pentru a lansa lanterna zburătoare. O persoană ține felinarul astfel încât pereții de hârtie să nu atingă arzătorul și să nu ardă. A doua persoană aprinde cu atenție arzătorul. Apoi așteptăm până când balonul este umplut cu aer cald și suficient de umflat, apoi poate fi eliberat - aproape peste tot, dar cu maximă precauție. Arzătorul durează 3-20 de minute.

Dimensiune: 30 x 60 x 100 cm

*La manipulare, respectați toate regulile pentru siguranța dumneavoastră și siguranța altor persoane și bunuri.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: