AMBARE DUBLĂ - Padul de răcire unică pentru câini

Cod: DA69745796
GRATUITGRATUIT
AMBARE DUBLĂ -PADUL de răcire unică pentru câini
210 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un tampon special de răcire este conceput pentru a regla temperatura corpului animalelor dvs. de companie. Este special conceput pentru câini și pisici de toate rasele și dimensiunile. Îl poți folosi și în căldura verii și în nopțile tropicale.

Perna unic de răcire este plăcut la atingere, hipoalergenic, se adaptează perfect formei corpului și pe termen lung, dar în același timp raceste plăcut. Materialele speciale au efect terapeutic, previn supraîncălzirea și ajută la regenerare și odihnă rapidă.

Fă ceva pentru sănătatea animalului tău de companie. Ea se îndrăgostește literalmente de acest pad. Datorită materialului special, absoarbe și disipează perfect căldura în exces. Acest lucru oferă confortul și confortul necesar.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Oferă-i câinelui tău o răcire benefică la cea mai mare căldură.


 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PERNA DE RĂCIRE ​​UNICĂ PENTRU CÂINI

Padul special de răcire este un ajutor terapeutic unic pentru câinele sau pisica dumneavoastră. Este de neprețuit în zilele fierbinți de vară și în nopțile tropicale. PERNA este confortabil și plăcut la atingere. Materialele de calitate garantează o durată lungă de viață a produsului.

 • Risipește perfect căldura
 • Se raceste pana la 10 grade
 • Material moale și flexibil
 • Nu necesită întreținere

 saltea multifunctionala pentru caini

 

PRODUS DE TOP ÎN CLASA SA

Materialele de cea mai înaltă calitate au fost folosite la producerea acestui tampon de răcire. Acestea asigură durabilitate maximă, rezistență, durabilitate și răcire îndelungată. Datorită unui gel special, absoarbe și disipează perfect căldura în exces. Acest lucru oferă confortul și confortul necesar. Toate aceste caracteristici fac din această pernă un produs premium din clasa sa.

 

CURĂȚARE ȘI ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

Materialul din care este confectionata tamponul este poliester, care imita nailonul, facand produsul impermeabil și rezistent la pete. Pentru a curăța, pur și simplu ștergeți materialul cu o cârpă umedă. Materialul din care este realizat covorasul este ușor de curățat și impermeabil!

 

PENTRU CÂINI BATRÂNI  ȘI CÂINI RĂNIȚI ÎMPOTRIVA DURERILOR

Ai un câine mai în vârstă sau rănit. Ajută-l să aline suferința. Datorită texturii sale speciale și materialului exterior moale, plăcut răcoritor, este ideal pentru câinii în vârstă sau după operații. Frigul ajută la ameliorarea durerii animalelor.

 pad pentru câini

 

CUM SE UTILIZEAZĂ PADUL

Așezați tamponul acolo unde îi place animalul dvs. de companie. Amintiți-vă că animalul trebuie să decidă să rămână pe saltea. Nu-l forța să o facă. Padul de răcire este activat prin atingerea corpului animalului. Efectul de răcire durează mult timp. După o scurtă pauză, este din nou gata de utilizare.

 

IDEAL ÎN VARĂ CĂLDUROASĂ

În timpul nopților tropicale și al zilelor fierbinți de vară, acest pad este neprețuit. Într-o clipa, va ajuta animalul tău sa se raceasca și îi va oferi o revigorare și o regenerare placuta. Îi va plăcea acest tampon. Bucurați-vă de vederea unui câine fericit.

 

IDEAL PENTRU CĂLĂTORII

Perna de răcire este extrem de practic, ușor de transportat și confortabil de utilizat. Ia-l cu tine peste tot. De asemenea, îl poți folosi în mașină pentru a face călătoria mai plăcută pentru animalul tău.

 saltea pentru caini

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Material: plastic
 • Efect lung de răcire!
 • Pliere usoara
 • Este ușor de păstrat curat
 • Proiectat pentru utilizare pe aproape orice suprafață
 • Nu sunt necesare elemente de montare suplimentare
 • Nu necesită surse suplimentare de energie
 • Culoarea albastra
 • Dimensiuni: 65 cm x 50 cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: