Bile de baie spumante – negru ca sufletul meu 10 buc

Cod: DS33587808
Ofertă Recomandare
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Bile de baie strălucitoare - această minge de baie strălucitoare senzuală evocă cea mai romantică atmosferă. Imaginați-vă confortul într-o baie colorată. Baia sclipitoare te va relaxa atat psihic cat și fizic, este pur și simplu cel mai bun mod de a încheia ziua.

În timp ce pregătiți baia, aruncați mingea sclipitoare de baie în apă și priviți-o cu o culoare strălucitoare și bule uimitoare.

Lasă-te răsfățat de bila sclipitoare din cadă, care îți hrănește pielea, ameliorează stresul și îți oferă o senzație de împrospătare fără o senzație lipicioasă.

Mirosul excelent al acestor bile aromate trezește senzații plăcute. Bucurați-vă de o baie vindecătoare care vă va face să vă simțiți perfect relaxați și împrospătează după o zi lungă și stresantă.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BENEFICIA MAXIMĂ DE BĂIE

Răsfățați-vă cu o baie unică plină de senzații și experiențe. Uleiurile esențiale amestecate cu gust se transformă într-o explozie de miros și distracție strălucitoare. Aceste bile unice de baie spumante sunt ideale pentru o baie relaxanta, vindecatoare si vindecatoare.

 

SET CADOU DE LUX 10 MINGI AROMATERAPEUTICE

Acest set conține până la 10 bombe de baie. Bilele sunt potrivite atat pentru femei cat și pentru bărbați pentru o baie relaxanta și vindecatoare.

 

PENTRU EFECT SĂNĂTATE

Bilele noastre de baie îți vor lăsa pielea hidratată și hidratată. Amestecul unic de uleiuri esențiale și săruri vă va asigura că vă veți simți relaxat și regenerat după baie. Aceste bile spa strălucitoare vă vor trata pielea într-un mod natural și holistic.

 

FACEȚI AROMATERAPIE ÎN TIMPUL BĂII

Aromaterapia este folosită cu uleiuri esențiale pentru a îmbunătăți starea fizică, mentală și mentală. Uleiurile esențiale au un puternic efect terapeutic asupra psihicului. Răsfățați-vă cu acest tratament de vindecare în timpul băii.

 

CUM  FUNCȚIONEAZĂ  BILELE  SFĂCANTEI

Umple-ți cada și aruncă o minge de baie în apă. Apoi veți vedea efervescență și strălucire însoțite de un miros plăcut de uleiuri esențiale și uleiuri esențiale.

Mingea înmoaie apa, ușurând spălarea. Acidul citric tonifică pielea, iar uleiurile folosite o hidratează și o hrănesc.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Prietenos pentru sănătate
  • Dimensiuni pachet 21 x 13 x 6 cm
  • Pachetul contine 10 bile
  • Doar aruncați în apă și bucurați-vă de baia spumante
  • Copiii trebuie supravegheați de un adult

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: