Repelentl pentru viespi, molii și insecte zburătoare - respingător

Cod: DS29694607
190 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest repelent puternic care respinge perfect moliile, viespile, albinele și alte insecte zburătoare.

Cu ajutorul tehnologiei moderne a semnalelor de frecvență ultrasonică, protejează o zonă mare fără zgomot și non-toxic. Semnale speciale afectează sistemul nervos al insectelor, în special molii, viespi și altele. Acestea provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la hrănire insuficientă, moarte și abandonarea spațiilor.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, adulți, pisici și câini. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema vizitatorilor nedoriți. Este potrivit pentru apartamente, case, cămine, hoteluri. Dispozitivul este alimentat de baterii, așa că îl puteți plasa oriunde.

Cunoașteți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa. Tehnologia sonică cu ultrasunete de înaltă frecvență este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de insectele nedorite.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim un pachet convenabil de 2 insecte zburătoare la un preț redus.

Vedeți și alte sperietoare și repellente eficiente pentru diferite tipuri de animale și insecte.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FĂ CUNOAȘTE REPELENTUL EFICIENT AL MOLIILOR SI INSECTELOR

Căutați o soluție pentru a face față viespilor intruzive odată pentru totdeauna? Vrei să scapi de molii din dulapuri sau dulapuri cu alimente? Vă aducem o soluție care vă poate ajuta. Acest repelent unic este extrem de eficient, dar complet sigur. De asemenea, funcționează în mod fiabil ca măsură preventivă.

 • Tehnologia sonică electromagnetică
 • Transformă-ți casa într-un câmp de forță care respinge dăunătorii
 • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
 • Pentru diverse tipuri de molii, viespi, viespi, albine și altele
 • Echipamente eficiente, de înaltă calitate din Germania

 
respingător-de-insecte-zburătoare

CUM FUNCȚIONEAZĂ ANTI VIESPELE ȘI MOLIILE

Această sperietoare unică folosește cea mai modernă tehnologie de semnale de frecvență ultrasonică, care poate proteja o zonă mare fără zgomot și non-toxic.

Semnalele afectează sistemul nervos al insectei. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. După câteva zile, dăunătorii vor părăsi această zonă. În același timp, dispozitivul face ca dăunătorii să se hrănească mai puțin și are loc moartea lor.

Semnalele de frecvență sunt inaudibile de oameni, câini și pisici și nu s-a demonstrat că au vreun efect negativ asupra lor. Nu produce nicio interferență cunoscută care ar fi periculoasă pentru echipamentele electrice din jur.

 

RESPINGĂTOR A MOLIILOR

Moliile sunt insecte foarte tenace. Pentru eliminarea completă a molii, este necesară răbdare și aderarea la alte principii, deoarece acestea se înmulțesc rapid și pot părăsi raza dispozitivului. Vă recomandăm cu tărie următoarele măsuri suplimentare:

 • Aspirați toate zonele.
 • Spălați și uscați toată lenjeria din dulapuri peste 60°
 • Aruncați alimentele contaminate
 • Curățați temeinic toată casa. De asemenea, acordați atenție îmbinărilor, colțurilor, crăpăturilor.

Puteți folosi dispozitivul ca supliment la metodele clasice de combatere a molilor. Foarte eficient și ca măsură preventivă.

 

RESPINGĂTOR ÎMPOTRIVA VIESPILOR ȘI A INSECTELOR ZBURĂTOARE

Chiar dacă viespile aparțin categoriei insectelor benefice, ele sunt un companion neplăcut în casa ta. Acest repelent ajută la respingerea viespilor, molii, viespi, albine, țânțari și alte insecte zburătoare și te scăpa de acești vizitatori enervant.


respingător-de-insecte-zburătoare, persoană

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a vă proteja casa. Cu ajutorul tehnologiei moderne a semnalelor de frecvență ultrasonică, poate proteja o zonă mare fără zgomot și non-toxic. Se preteaza ca masura preventiva în blocurile de locuințe unde au apărut molii, astfel incat acestea sa nu apara în ale tale.

 

CUM SE UTILIZEAZĂ RESPINGĂTORUL?

Introduceți bateriile în dispozitiv și porniți-l. Plasați extinctorul oriunde în spațiile interioare pe care trebuie să le protejați. Porniți dispozitivul și va începe să funcționeze automat. Îl puteți instala în dulapuri sau lângă ferestre.

Vă rugăm să rețineți că obstacolele precum dulapurile, canapelele, suprafețele moi, cum ar fi perdele, covoare și altele pot reduce propagarea undelor de frecvență și eficiența, ceea ce poate duce la o repulsie mai lentă a dăunătorilor. Prin urmare, dispozitivul trebuie instalat astfel încât sunetul să se poată răspândi liber.

 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOR SI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor împotriva insectelor s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Ești sigur că repelentul va dura.


axa-respingătoare, molii

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Putere baterie: 6 x AAA (
 • Frecvența de ieșire: periodică (2 secunde pornit și 4 secunde oprit)
 • Afișaje: indicație LED (periodic)
 • Raza de acțiune - aproximativ 50m2

 

SFATUL NOSTRU

BĂTĂTOR ELECTRIC DE INSECTE

 

bătător Electric de Insecte

 

Faceți cunoștință cu batatorul electric unic - pistolul de asomare a insectelor. Instrumentul perfect pentru a elimina toate creaturile nedorite. Fie că este vorba de țânțari, muște, fluturi, viespi, păianjeni și alte insecte, puteți conta pe acest slapper pentru a le face față în mod jucăuș.

 

 

EXCELENT VENTILATOR DE BIROU PENTRU RESPINGĂTOR DE INSECTE

 

ventilator de masă pentru repelent de insecte

 

Faceți cunoștință cu acest ventilator de masă unic, fără substanțe chimice, care vă permite să vă bucurați de mese și să vă relaxați fără muște sau țânțari enervanți. Repelentul funcționează la fel de bine în interior sau în exterior.

 

 

APARAT RESPINGATOR PROFESIONAL PENTRU TANTARI SI INSECTE

 

aparat respingator profesional pentru tantari si insecte

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect țânțarii și alte insecte.

 

 

CAPACANĂ ELECTRICĂ EXCELENTĂ DE MUȘTE ȘI  MUSCULIȚE DE FRUCTE

 

capcana electrică perfectă pentru muște

 

Încercați această capcană electrică pentru muște perfect eficientă, datorită căreia veți scăpa de muștele și musculițe de fructe în mod eficient, convenabil și foarte rapid.

 

 

CAPCANĂ EXCELENTĂ PENTRU INSECTE ZBURĂTOARE: MUȘTE, VIESPI, GĂRGĂUNI

 

capcană eficientă pentru muște, viespi, gărgăuni și alte insecte zburătoare

 

Cunoașteți această capcană eficientă pentru muște, viespi, viespi și alte insecte zburătoare, care vă va asigura că vă relaxați în aer liber fără insecte enervanteMomeala atrage insecta în capcană, astfel încât să nu te mai muște.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: