AMBALARE DUBLĂ - Aparat respingător profesional pentru țințari si insecte

Cod: DA77751019
275 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect țânțarii și alte insecte.

Cu ajutorul tehnologiei moderne a semnalelor de frecvență ultrasonică, protejează în mod silențios și non-toxic o zonă mare. Semnalele afectează sistemul nervos al țânțarilor și insectelor. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, adulți, pisici, câini și alte animale de companie. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Este potrivit pentru apartamente, case, pivnițe, cămine, garaje și oriunde unde există un sertar clasic.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa. Tehnologia sonică specială este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de țânțarii sau insectele nedorite.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CUNOAȘTE UN APARAT  EFICIENT DE ȚÂNȚARI, MUȘTE ȘI INSECTE

Căutați o soluție pentru a face față țânțarilor intruzivi o dată pentru totdeauna? Vrei să scapi de țânțarii intruzivi din cârciumă sau de la mansardă? Vă aducem o soluție care vă va ajuta. Acest aparat unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
  • Transformă-ți casa într-un câmp de forță care respinge dăunătorii
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Pentru țânțari, muște, muște și alte insect

 
alarma de aer

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ APARATUL ÎMPOTRIVA  ȚÂNȚARILOR

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă generație a semnalului de frecvență sonoră care poate proteja o zonă mare în tăcere și non-toxică.

Semnalele afectează sistemul nervos al insectei. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren.

Semnalele de frecvență sunt inaudibile pentru oameni, câini și pisici și nu s-a dovedit a avea niciun efect negativ. Nu produce nicio interferență cunoscută care ar fi periculoasă pentru el. dispozitive.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina țânțarii si insectele din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu conectați această unitate electronică la o priză electrică standard și urmăriți că ajută la îndepărtarea dăunătorilor enervante din casa dvs.! Cu ajutorul tehnologiei moderne OSZI.10.0 TEHNOLOGIE, un comutator de interval pulsatorium (tehnologie de frecvență oscilante) împiedică țânțarii să se obișnuiască cu sunetul.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI APARATUL

Pur și simplu conectați dispozitivul la o priză electrică, care îl va activa automat. Îți protejează casa într-un mod durabil și durabil din punct de vedere al mediului.

 

UNDE SE AMPLASEAZĂ APARATUL

Așezați sperietoarea oriunde în interior pe care trebuie să-l protejați. Este ideal pentru beciuri, mansarde, garaje, bucatarii, camere, birouri, depozite, internate si oriunde ai nevoie sa te ocupi de tantari, muste sau insecte. Conectați aparatul în priză astfel încât să nu fie obturat de dulapuri, perdele sau alte mobilier

 

PENTRU ORICE TIP DE TINTARI

Utilizarea acestui repellent electric este extrem de largă. Îl vei folosi pentru a lupta cu tot felul de țânțari, muște, muște și alte insecte. Emite semnale sonore care sunt deosebit de enervante pentru insectele zburătoare.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

Materialele de cea mai înaltă calitate și un design patentat au fost folosite la producerea acestui repelent împotriva țânțarilor și insectelor, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Indicator cu LED
  • Alarma de interval
  • Ecologic, inofensiv pentru oameni
  • 3 sec. ON / 3 sec. OFF
  • Culoare neagră

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: