ZECE AMBALĂRI - Piatra de curățare, pentru curățarea rapidă a gratarelor și arsurilor

Cod: DB98988390
240 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 10 pietre pentru curatarea gratarului

Această piatră specială de curățare este folosită pentru a îndepărta grăsimea, petele, reziduurile alimentare și murdăria de pe grătar. Vă va ajuta să curățați rapid și ușor chiar și cea mai arsă murdărie. Spre deosebire de periile convenționale, nu trebuie să vă faceți griji că piatra va deteriora cumva grătarul sau gratiilel sau că o bucată de sârmă va intra în mâncare.

Piatra de curățare este extrem de eficientă împotriva murdăriei, dar în același timp extrem de blândă cu grătarul tău. Este sigur pentru diferite suprafețe: fontă, email și oțel inoxidabil. Îndepărtează perfect grăsimea și reziduurile alimentare. Gratarul tău va ramane perfect curat.

Curățarea cu această piatră este prietenoasă cu mediul, sănătatea și sănătatea familiei tale. Experimentați o curățare ușoară și eficientă fără agenți de curățare chimici, substanțe chimice abrazive și fără riscul de a zgâria și deteriora suprafața curățată.

Datorită materialului special, curățarea este confortabilă și rapidă. Curăță bine suprafețele de grăsimi și arsuri, fără a deteriora materialul. Piatra de curățare pentru grătar poate fi folosită în mod repetat. Ușor de utilizat și întreținut. Doar treceți prin grătar de câteva ori.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei gasi avantajosul PATRU AMBALĂRI a unui covor teflon special pentru gratar pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Vezi și alte produse și gadget-uri pentru grătar.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

REZISTENTA MAXIMA - PIETRE DE CURAT GRIL

Aceste pietre speciale sunt concepute pentru a fi foarte puternice în curățarea celor mai dure murdărie, arsuri și resturi de mâncare. Piatra are o proprietate specială, nu absoarbe murdăria și grăsimea. Este extrem de eficient dar în același timp nu iti zgarie gratarul. Nu vă faceți griji cu privire la curățare ore în șir. Încercați aceste pietre de curățare unice.

  • Curățarea eficientă a suprafețelor arse și grase
  • Fabricat din material 100% ecologic
  • Nu absorb grasimea si grasimea
  • Convenabil de utilizat
  • Igienic și sigur

 curățător de gratar personalizat

 

PENTRU CURATARE CHIMICA - GRATUITĂ

Pune deoparte acei produse de curățare mirositoare care sunt dăunătoare pentru tine și pentru cei dragi. Spuneți nu substanțelor chimice abrazive și corozive. Descoperiți o alternativă de curățare convenabilă și eficientă. De acum înainte nu trebuie să utilizați substanțe chimice toxice pentru dvs. și pentru mediu pentru a curăța grătarul. Această piatră este o soluție pur naturală și ecologică pentru a face față grăsimilor și murdăriei arse. Nu aveți nevoie de substanțe chimice sau agenți de curățare pentru curățare.

 

FĂ CEVA PENTRU SĂNĂTATEA TA

Murdăria uscată, arsurile, grăsimea și reziduurile alimentare nu numai că pot afecta gustul final al alimentelor, ci pot fi și o sursă de agenți cancerigeni. Fă ceva pentru sănătatea ta și păstrează întotdeauna grătarul perfect curat. Aceste pietre unice de curățare pentru grătar vă vor ajuta în acest sens.

 

curatator special gratar

 

UNDE SE FOLOSEȘTE PIATRA DE CURĂȚARE

Datorită unei pietre speciale de curățare a noii generații, puteți îndepărta murdăria persistentă, arsurile și reziduurile alimentare de pe grătare, gratii, și alte materiale fără substanțe chimice și alți agenți de curățare fără scrupule. Piatra este extrem de eficientă, în același timp, nu trebuie să vă faceți griji că vă curățați grătarul și îl deteriora. Este o soluție atât de eficientă și eficientă. De asemenea, le puteți folosi pentru a curăța baia / toaleta / chiuveta / gresia / piscină și multe altele!

 

MAI SIGUR DECÂT PERIILE TRADIȚIONALE DE GRIL

Unul dintre pericolele periilor de grătar este că perii pot începe să cadă în timp și pot amenința să între în mâncare. Datorită acestor pietre pentru grătar, nu va mai trebui să vă faceți griji că perii vă vor pătrunde din nou pe grătar sau din mâncare.

 

CALITATE VERIFICATĂ DE CLIENȚI

Aceste pietre speciale au fost concepute special pentru uz profesional. Tocmai datorită eficienței dovedite, sunt fabricate și distribuite și pentru uz casnic comun, unde se bucură de o popularitate imensă.

 

 pentru curatarea gratarului

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 10 x 7 x 4 cm
  • Material: sticla spuma
  • Culoare: gri
  • Pentru curățarea temeinică a grătarului sau a grătarului cuptorului
  • Durează 2-5 utilizări (în funcție de dimensiunea grătarului)

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: