Covoraș pentru grătar din teflon antiaderent - PATRU AMBALAJE

Cod: DE99964663
160 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 4 bucăți de covoraș de teflon antiaderent pentru gratar, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Covorașul din teflon pentru grătar se va asigura că mâncarea dumneavoastră rămâne moale, nearsă, suculentă și gustoasă. Nu trebuie să vă faceți griji pentru arsuri atunci când faceți grătar pe un covor de teflon. Teflonul ca material este foarte antiaderent, iar carnea nu arde pe covor chiar și pe un grătar infernal. Marele avantaj este, de asemenea, că legumele sau carnea feliate nu pot cădea prin tamponul de teflon.

Conductibilitatea termică perfectă ajută la prepararea rapidă a alimentelor. Alte avantaje ale teflonului includ siguranța sănătății, non-absorbția și rezistența la căldură până la 260 ° C.

Covorașul poate fi folosit pe grătar sau la cuptor. Puteți pregăti carne, pește, legume, ouă precum și prăjituri și alte alimente. Curățarea este foarte ușoară și rapidă. Tamponul este potrivit pentru utilizare repetată.


 

Vezi și alte produse și gadget-uri pentru grătar.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PAD DE TEFLON UNIC PENTRU GRĂTAR

Acest covor de grătar multifuncțional unic din teflon vă va simplifica fiecare grătar. Potrivit pentru toate tipurile de alimente de la carne, pește, legume până la ouă. Mâncarea rămâne moale, nearsă, suculentă și gustoasă. Covorașul se așează direct pe grătar, nu veți mai pierde niciodată mâncarea. Nu faci gratar? Nu contează deloc, tamponul poate fi folosit pe post de farfurie sănătoasă de „ștergere” atunci când se prepară pizza, se coace produse de patiserie de casă sau o prăjitură delicioasă. Potrivit pentru toate tipurile de alimente.

 

placă de grătar antiaderentă

 

GĂTIT SĂNĂTOS

Alimentele nu se lipesc de suprafețele antiaderente, așa că poți folosi mai puțin ulei pentru a pregăti mesele. O astfel de gătit este mai sănătoasă și mai gustoasă.

 

CURĂȚARE UȘOARĂ

După grătar, doar ștergeți covorașul și apoi spălați cu apă de izvor împotriva grăsimilor. Îl poți folosi în mod repetat. Depozitare ușoară - doar întindeți sau rulați. Adaptabil la toate dimensiunile și formele de grătare.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Pentru realizarea acestui covoraș pentru grătar au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate, pentru a menține durata de viață maximă a produsului. Pad-ul este potrivit pentru utilizare repetabilă.

 

foaie de copt grătar din teflon

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiune: 33,0 x 40,0 cm
  • Material: teflon
  • Grătare reutilizabile din teflon
  • Usor de spalat
  • A nu se utiliza la temperaturi peste 260 de grade
  • Nu folosiți obiecte ascuțite pe covoraș
  • Notă: Covorașul este destinat pentru grătar. Nu utilizați tamponul direct peste o flacără deschisă. Nu folosiți obiecte metalice sau vase, deoarece acestea pot zgâria suprafața covorașului.
  • Spălați tamponul înainte de fiecare utilizare
  • După grătar, doar ștergeți covorașul și apoi spălați-l cu apă de izvor pentru a preveni grăsimea
  • Nu pliați suportul și nu îi schimbați forma, deoarece acest lucru i-ar putea deteriora proprietățile

 

4x Covoraș pentru grătar din teflon antiaderent


 

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: