Perne decorative

OFERTA DE PERNE DOAR PENTRU TINE

V-ați săturat de plimbările incomode cu mașina și de călătoriile agitate? Aruncă o privire la gama noastră de perne care sunt special concepute pentru confortul și comoditatea ta.

Pernele noastre confortabile pentru tetieră pentru mașină oferă sprijin pentru gât și cap în timpul călătoriilor lungi cu mașina, ajutând la prevenirea rigidității și disconfortului. Fie că faci naveta la serviciu sau mergi la drum, pernele noastre te vor asigura că ajungi la destinație odihnit și gata de plecare.


 

Cele mai vândute

tetiera unica pentru masina
202 RON –2 %
Tetiera confortabila pentru masina
Momentan indisponibil
DS72029641
A fost: 202 RON  (–2 %)
197 RON
set de dormit de călătorie
80 RON –38 %
A fost: 80 RON  (–38 %)
49 RON
2 articole în total

Preţ

49 RON197 RON
149197
set de dormit de călătorie
80 RON –38 %
49 RON

  Experimentați un nou nivel de confort cu acest kit de călătorie grozav. Setul include cea mai confortabilă pernă gonflabilă de călătorie și o mască confortabilă pentru...

DA54877547
tetiera unica pentru masina
202 RON –2 %
197 RON

  Utilizați această tetieră unică, practică și ergonomică pentru mașină și bucurați-vă de confort maxim călătorind în mașina dvs. Datorită acestui sprijin, veți preveni...

DS72029641

Pentru cei cărora le place să călătorească, pernele noastre de dormit de călătorie oferă soluția perfectă pentru o noapte de odihnă de calitate în deplasare. Indiferent dacă stați într-un hotel, într-un camping sau trebuie doar să faceți un pui de somn în timpul unui zbor lung, pernele noastre oferă sprijinul necesar pentru gât și cap, permițându-vă să dormi confortabil și să te trezești simțindu-te întinerit.

Toate pernele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate care garantează atât durabilitate, cât și confort. Oferim o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice, fie că preferați o pernă dreptunghiulară mai tradițională sau ceva mai unic, cum ar fi o pernă în formă de U pentru un sprijin suplimentar pentru gât.