Minge de plasma

Cod: DS26487547
Ofertă Recomandare
180 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Vă prezentăm o minge cu plasmă unică, stilată și de înaltă calitate, cu care vă veți bucura de multă distracție. Această minge poate crea șocuri electrice fidele și fulgere mici.

Șocurile electrice atrag atenția de mai bine de un secol. De acum înainte, vă puteți răsfăța oricând cu un spectacol privat de electromagie. Te vei îndrăgosti literalmente de acest spectacol electric unic și uluitor.

ATENTIE: mingea creeaza extrem de dependență astfel incat nu îți vei putea lua ochii de la ea și va atrage atenția tuturor celor din camera. Aproape toată lumea este fascinată de șocurile electrice care strălucesc ca un fulger. Această priveliște de neuitat face din această minge cea mai elegantă plus pentru orice studiu, camera copiilor, camera de zi, pe scurt, peste tot.

Folosirea mingii este cât se poate de sigură și nedureroasă. Nu există absolut niciun risc pentru tine.


 

SFATUL NOSTRU: Încearcă și proiectorul pentru cer nocturn.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DECORATIE UNICA IN ORICE CAMERA

Faptul că această minge atrage literalmente atenția este dovedit. Acesta este ceea ce îl face un plus unic pentru orice cameră. Fie ca o folosești în birou, camera copiilor sau sufragerie, aceasta bila cu plasmă te va ajuta sa creezi o atmosfera placuta și unică.

 

 

SPECTACOL DE LUMINĂ CARE NU VĂ  VA DEZAMĂGI

Plasma este a patra stare a materiei, alături de solide, lichide și gaze. Oamenii de știință sunt deosebit de fascinați de faptul că nimeni nu știe cum se va comporta plasmă. Aceasta este ceea ce folosește această minge de plasmă. Descărcările sunt unice și aleatorii. Prin urmare, urmărirea acestei mingi nu te va plictisi.


Minge de plasma

 

ELECTRICITATE CA O PALMIE

Bila de plasmă este special concepută pentru a o putea atinge și a stimula descărcările de plasmă cu atingerile tale. Bucurați-vă de senzația extrem de incitantă a mingii copiend cu fidelitate atingerile degetelor.


decor cu butoane cu plasmă pentru orice cameră

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ BILUL DE PLASMĂ

Gazul nobil prins în această sferă este excitat de electricitate și formează fibre de plasmă între centrul sferei și sticla de protecție. Prin atingerea mainii, gazele electrizante se concentrează și se intensifică în fulgere frumoase, ușoare, unice, pe care le puteți controla prin mișcarea mâinii pe suprafața de sticlă.

Designul bilei de plasmă, creat de pionierul electric Nikola Tesla, a fost înlocuit în anii 1980 cu un design complet nou, actualizat, alimentat prin USB.

 

ALIMENTARE CU PLASMA PRIN USB

Bila de plasmă este alimentată de un port USB. Prin urmare, este ideal pentru alimentare cu PC-ul, power bank sau cu un adaptor, îl puteți alimenta și printr-o priză standard.

Pur și simplu conectați-l, porniți-l și lăsați scânteile să zboare.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: