PACHET DUBLU - Repelent profesional puternic pentru animale sălbatice - mistreți, căprioare, vulpi și altele

Cod: DA72061816
299 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare de ciori puternică, care respinge perfect animalele sălbatice, cum ar fi căprioarele, mistreții, vulpile, marțafoi, veverițele și alte animale sălbatice.

Utilizând tehnologia avansată de lumină albastră specială și tehnologia specială cu ultrasunete cu frecvență variabilă, aceasta respinge animalele fără zgomot și fără toxicitate.

Acum nu mai trebuie să suportați vizitele nedorite ale animalelor sălbatice, cum ar fi căprioarele, vulpile și mistreții din apropierea dumneavoastră. Dispozitivul mobil de respingere a animalelor sălbatice cu lumină LED reflectorizantă albastră și ultrasunete ține animalele departe de câmpuri, păduri, casă, garaj, hambar sau grădini.

Lumina albastră împreună cu semnalele ultrasonice le afectează sistemul nervos. Acestea induc frică, anxietate și lipsa de orientare în teren, ceea ce duce la abandonarea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea de ciori este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copiii și nu va dăuna în niciun fel animalelor. Le va forța doar să părăsească zona protejată.

Este o soluție atât de eficientă, umană, rapidă, ușoară și convenabilă la problema vizitatorilor nedoriți. Repelentul este conceput pentru păduri, câmpuri, parcuri, livezi, podgorii, cabane, campinguri și alte spații în aer liber.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a speria animalele sălbatice. Lumina albastră specială combinată cu ultrasunetele este una dintre cele mai eficiente și complet sigure opțiuni pentru a scăpa de animalele nedorite de pe proprietatea dvs.


 

SFATUL NOSTRU

De asemenea, îl puteți combina cu un sperietor de animale cu ultrasunete.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU UN REPELENT EFICIENT ÎMPOTRIVA FAUNEI SĂLBATICE

Căutați o soluție pentru a face față mistreților, căprioarelor sau altor animale? Doriți să vă protejați culturile? Vă faceți griji pentru siguranța celor dragi din căsuță sau din grădină? Vă aducem o soluție pentru a vă ajuta cu mistreții, căprioarele, vulpile, veverițele, prădătorii și alte animale.

Acest repelent unic este extrem de eficient, dar complet sigur.

  • Tehnologie specială de lumină
  • Tehnologie sonică cu ultrasunete
  • Transformați-vă grădina într-un câmp de forță care respinge vizitatorii nedoriți
  • Dispozitiv care nu necesită întreținere, alimentat cu baterii
  • Non-toxic, fără substanțe chimice, fără otravă
  • Cel mai puternic dispozitiv cu rază lungă de acțiune

 
Repelent puternic pentru animale sălbatice

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ RESPINGĂTORUL DE ANIMALE?

Această sperietoare unică folosește o tehnologie de ultimă generație cu lumină albastră care, fără zgomot și fără toxicitate, vă poate proteja proprietatea. Efectul de descurajare dovedit al reflectoarelor albastre în sperierea animalelor este utilizat într-o gamă largă de moduri. Dispozitivul emite automat o secvență de lumină (3x albastru împotriva animalelor sălbatice) pe timp de noapte și la apus, servind ca o barieră naturală și permanentă.

Albastrul este foarte rar în natură (floră și faună) și indică pericolul pentru animale. Majoritatea animalelor nocturne evită în mod activ această lumină. Ele simt teamă și anxietate și, prin urmare, evită mediile protejate.

Lumina albastră este perfect completată de tehnologia specială cu ultrasunete. Semnalele ultrasonice afectează sistemul nervos al animalelor. Acestea induc frică, anxietate și lipsa de orientare în teren. Animalele preferă să părăsească zona.

Astfel, această sperietoare poate împiedica în mod eficient animalele să intre pe proprietatea dvs., în apropierea cabanei, casei, să dăuneze coliziunilor animalelor sălbatice cu vehiculele, să vă protejeze grădinile, câmpurile și culturile. Dispozitivul nostru servește ca un factor de descurajare continuă.

 

SOLUȚIE ECOLOGICĂ ȘI UMANĂ MAXIMĂ

Descoperiți modul maxim ecologic de a speria animalele nedorite. De acum înainte, nu mai aveți nevoie de spray-uri toxice sau alte metode. Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnalizare luminoasă și a ultrasunetelor, vă puteți proteja proprietatea în mod silențios și netoxic. Acest dispozitiv oferă protecție 24 de ore din 24 pentru grădina dvs.


Repelent pentru animale sălbatice

 

CUM SE UTILIZEAZĂ REPELLERUL?

Dispozitivul este un dispozitiv fără fir care nu necesită întreținere, rezistent la schimbările condițiilor meteorologice și la apă. Pur și simplu agățați sperietoarea în locația dorită, porniți-o și urmăriți cum vă ajută să alungați vizitatorii enervanți din grădina dumneavoastră!

 

UNDE SE PLASEAZĂ SPERIETOAREA DE CIORI?

Așezați sperietoarea de ciori oriunde în grădină sau în zonele exterioare pe care trebuie să le protejați, cum ar fi livezile, pajiștile, fermele, precum și în timpul unei excursii la un camping, într-un loc de campare unde riscul de animale este ridicat. Așezați-o într-un loc foarte vizibil.

 

PENTRU ORICE TIP DE ANIMAL

Utilizarea acestui repelent este extrem de largă. Folosiți-l în lupta împotriva mistreților, vulpilor, căprioarelor, păsărilor, urșilor, precum și a altor animale sălbatice.


repelent eficient pentru animale sălbatice

 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ ȘI DESIGN UNIC

La fabricarea acestui ajutor pentru animale au fost folosite materiale de cea mai bună calitate și un design patentat, pentru a asigura funcționalitatea maximă și durabilitatea produsului. Puteți fi siguri că repelentul va dura.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • Putere baterii: 6 x AAA
  • Raza de acțiune efectivă: aprox. 30-40 m²
  • Frecvență: 12 - 24 kHz +/- 10%, aprox. 80 dB
  • Design rezistent la apă IP54

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: