AMBALARE DUBLĂ - Captator profesional de insecte - lampă împotriva țânțarilor și muștelor

Cod: DA52259522
144 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul conține 2 x capsatoare de insecte

Cunoașteți acest bec puternic de captare a insectelor care vă va ajuta să scăpați de insectele enervante. Este potrivit pentru țânțari, muște și alte insecte zburătoare sau târâtoare.

Folosind tehnologia modernă a unei lămpi speciale de 365 NM, atrage insectele și le ucide definitiv cu o atingere ușoară. Aparatul vă protejează apartamentul sau casa într-un mod silențios și netoxic.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, adulți, pisici, câini și alte animale de companie. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema vizitatorilor nedoriți. Este potrivit pentru apartamente, case, subsoluri, cămine, garaje, terase și oriunde folosești un bec clasic cu filet E27.

Cunoașteți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa. Tehnologia specială este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de țânțarii, muștele și alte insecte nedorite.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet de 3 becuri pentru insecte cu TRANSPORT GRATUIT.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU CAPCANĂ EFICIENTĂ PENTRU ȚÂNȚARI, MUȘTE ȘI INSECTE

Căutați o soluție pentru a face față țânțarilor enervanti o dată pentru totdeauna? Vrei să scapi de muștele enervante în casa ta sau pe terasă? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu insectele intruzive. Această capcană unică este extrem de eficientă, dar complet sigură.

  • Distruge insectele enervante și în același timp luminează împrejurimile
  • Instalare și manipulare simplă
  • Potrivit pentru toate lămpile cu filet E27
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Pentru țânțari, muște, insecte zburătoare și târâtoare

 

bec de respingere a insectelor

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina insectele din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care dauneaza sanatatii. Pur și simplu instalați acest bec într-o priză standard E27 și urmăriți-l să alunge dăunătorii deranjați din casa dvs.! Cu ajutorul tehnologiei UV moderne și a electricității, vă poate proteja pe dumneavoastră și casa dumneavoastră fără zgomot și fără toxicitate. In acelasi timp, luminează plăcut incăperile sau terasa.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ BECUL ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR ȘI INSECTELOR

Această capcană unică folosește cea mai modernă tehnologie de lumină albastră de 365 NM datorită căreia atrage insectele. Datorită acestei tehnologii, insectele vor zbura către bec. Acesta este apoi eliminat în cușca de înaltă tensiune și cade din lampă. Peria atașată poate ajuta și la curățare.

 

CUM ESTE UTILIZAT DISPOZITIVUL

Manipularea acestei capcane este extrem de simplă și convenabilă. Este suficient sa montezi becul în soclu și să aprinzi iluminarea, care se va activa automat.

 

bec-împotriva-țânțarilor-și-muștelor

 

UNDE SE PLASEAZĂ CAPCANA

Așezați colectorul de insecte oriunde în spațiile interioare și exterioare pe care trebuie să le protejati și să aveți o priză E27. Este ideal pentru terase, beciuri, mansarde, garaje, bucatarii, camere, birouri, depozite, cămine și oriunde ai nevoie sa te confrunti cu insecte enervante.

 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestei lămpi anti-insecte au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, care va asigura funcționalitatea și longevitatea maximă a produsului. Ești sigur că prinderea va rezista. În plus, arată modern și stilat, motiv pentru care se potrivește în orice cameră, birou sau dormitor.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: