AMBALARE DUBLA - Capcană solară pentru insecte - în aer liber

Cod: DA81040436
GRATUITGRATUIT
capcană solară pentru insecte pachet dublu
329 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această capcană puternică pentru insecte pentru a vă ajuta să scăpați de insectele enervante din grădina sau terasă. Este potrivit pentru țânțari, muște și alte insecte zburătoare și târâtoare.

Cu ajutorul tehnologiei moderne de lumină UV, atrage insectele și le distruge pentru totdeauna cu o atingere ușoară. Puteți folosi dispozitivul oriunde în grădină, pe terasa cabanei, balcoane sau alte exterioare.

Designul unic patentat asigură că dispozitivul de prindere este perfect sigur, non-toxic și inofensiv pentru copii, adulți, pisici, câini și alte animale de companie. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema țânțarilor și muștelor enervante.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja grădina. Alimentat de un panou solar cu baterii încorporate se va asigura că dispozitivul vă va servi fiabil pe tot parcursul nopții. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU CAPCANĂ ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR, MUȘTE ȘI INSECTE

Căutați o soluție pentru a face față țânțarilor intruzivi o dată pentru totdeauna? Vrei să scapi de muștele intruzive din grădina ta? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu insectele intruzive. Acest catcher unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

 • Tehnologie UV specială
 • Instalare și manipulare ușoară
 • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
 • Alimentat de panou solar
 • Pentru țânțari, muște, insecte zburătoare și târâtoare

 capcană pentru insecte în aer liber

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ LĂMPILE ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR ȘI INSECTELOR?

Această capcană unică folosește cea mai recentă tehnologie UV pentru a atrage insectele. Datorită acestei tehnologii, insectele vor zbura către lampă. De îndată ce insecta atinge sau pur și simplu se împiedică puțin, primește un șoc electric și ai pace de la ea.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina insectele din grădina dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu instalați această unitate electronică în aer liber, porniți-o și urmăriți că ajută la eliminarea dăunătorilor enervante! Cu ajutorul tehnologiei UV moderne și a electricității, vă poate scăpa de țânțari, muște, viespi, molii în tăcere și non-toxice...


capcană solară pentru insecte în aer liber

 

CUM SE UTILIZEAZĂ CAPCANĂ?

Înainte de prima utilizare, dispozitivul trebuie încărcat în lumina directă a soarelui timp de 1 până la 2 zile. Apăsați butonul ON pentru a porni dispozitivul. Puteți alege iluminatul UV care atrage insectele sau decorativ. Dioda este pornită de un senzor crepuscular.

 

UNDE SĂ PLASAȚI CAPCANUL?

Plasați capcana pentru insecte oriunde în exteriorul pe care trebuie să îl protejați. Este ideal pentru grădini, campinguri, campinguri, balcoane pe terase si oriunde ai nevoie sa faci fata insectelor intruzive. Așezați dispozitivul de prindere într-un spațiu deschis, astfel încât să nu existe suprapunere și un acces bun la acesta.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

Materialele de cea mai înaltă calitate și un design patentat au fost folosite în producția acestui insecticol, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că prinderea te va rezista. În plus, capcana pentru insecte este echipată cu o baterie de înaltă calitate, care este alimentată de la panoul solar. Acest lucru vă va proteja timp de 24 de ore folosind energie verde.


capcană solară unică pentru insecte

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Lampa solara INSECT CAMP LED / UV
 • Ucide insectele cu curent electric
 • Combate eficient muștele, țânțarii, moliile, viespile și alte insecte zburătoare
 • Timp de iluminare de până la 8 ore când este complet încărcat
 • 2 moduri de operare:
 • LED alb pentru decor
 • LED UV pentru atragerea insectelor
 • Senzor de crepuscul pornit - comutator ON / OFF

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: