Tastatură pliabilă din silicon - rezistentă la apă

Cod: DS44056473
80 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această tastatură extraordinară din silicon pentru computerul dvs. Nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu un accident cu cafea sau apă vărsate pe tastatură. Tastatura este rezistentă la apă, praf și durabilă, astfel încât să o puteți folosi oriunde.

Tastatura este usoara si pliabila. Este potrivit pentru călătorii, la birou, dar și pentru uz casnic. Îl poți rula comod și îl poți depozita oriunde. În plus, tastatura este extrem de silențioasă și astfel permite o tastare discretă. În acest fel, puteți lucra până noaptea, fără a deranja pe alții.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată sunt o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Veți găsi un ajutor unic și excepțional în această tastatură.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet de ochelari de computer care vă protejează în mod activ ochii și reduc la minimum oboseala și oboseala ochilor.

Faceți cunoștință cu acești ochelari perforați unici care vă pot ajuta cu durerea și oboseala oculară, precum și cu miopie și alte defecte oculare.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TASTATURĂ UNICĂ PLATĂBILĂ

Faceți cunoștință cu tastatura perfect flexibilă, pliabilă, care este extrem de silențioasă, portabilă și ușor de depozitat. În plus, este rezistent la apă și praf, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la distrugerea lui.

Tastatura portabilă din silicon poate fi rulată și pusă într-o valiză sau rucsac pentru a fi transportată. Pentru cea mai bună experiență de utilizator, așezați tastatura pe o suprafață plană pentru un feedback mai bun atunci când apăsați tastele. Conceput pentru oamenii de afaceri care călătoresc și lucrătorii de birou care au adesea nevoie de o tastatură pentru muncă.

 

tastatura-pliabila-silicon

 

MATERIAL MOALE SILICON

Tastatura este realizata din silicon extrem de confortabil si placut cu rezistenta exceptionala si elasticitate ridicata, non-toxic si inodor. Materialul flexibil vă permite să pliați liber tastatura pentru o depozitare și o portabilitate mai ușoară.

 

IMPERMEABILE ȘI LA PLĂF

Această tastatură este rezistentă la apă și praf. Așa că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu un accident cu o băutură vărsată sau alte deteriorari ale tastaturii. Firimiturile sau praful pot fi curățate ușor și temeinic. Curățați tastatura din silicon cu apă, alcool sau un dezinfectant pe bază de alcool.

 

EXTREM DE LINITE

Materialul moale permite o scriere discretă și liniștită. Niciun sunet în timpul tastării creează un mediu de lucru liniștit și previne deranjarea altora. Noaptea, el poate lucra confortabil, fără a-i deranja pe cei dragi. Ideal pentru lucrul noaptea, în biblioteci, în călătorii.


pliabil-silicon-tastatură-impermeabil

 

PERFECT PORTABILE

Datorită dimensiunilor sale compacte, greutății reduse și posibilității de pliere, este ideală pentru transport. Puteți folosi tastatura oriunde. Îl puteți conecta la orice dispozitiv utilizând intrarea USB. Nu este necesară nicio instalare suplimentară.

 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOR SI DESIGN MODERN

La producerea acestei tastaturi s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Designul modern în negru luxos este potrivit pentru orice birou sau studiu.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Impotriva alunecarii
 • Rezistent la praf si apa
 • Tăcut
 • Confortabil
 • Foarte subtire
 • Ușor de instalat, nu sunt necesare drivere suplimentare
 • Port de intrare: USB
 • Lungime cablu: aproximativ 125 cm
 • Culoare: alb/negru (trimis in functie de disponibilitatea stocului)
 • Certificat CE

 

SFATUL NOSTRU 

MOUSE VERTICAL FĂRĂ FĂR R ERGONOMIC UNIC

 

mouse vertical fără fir ergonomic special

Încercați un mouse fără fir vertical ergonomic special care oferă posibilități excelente de îmbunătățire a productivității și confortului în timp ce lucrați la computer.

 

 

ÎNCĂRCĂTOR DE NOTEBOOK UNIVERSAL DE CALITATE

încărcător universal puternic pentru laptop

Faceți cunoștință cu acest încărcător universal puternic pentru laptopcare vă permite să alimentați diferite laptopuri cu un singur încărcător.

 

 

MASA PLIABILĂ PENTRU LAPTOP

 

masa pliabilă pentru laptop

 

Masa unică de laptop multifuncțională cu posibilitatea de reglare a înălțimii picioarelor și a înclinării este extrem de confortabilă, practică și în același timp vă salvează sănătatea și laptopul.

 

 

VENTILATOR EXTERN DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ - RĂCIRE PENTRU LAPTOP

 

răcire pentru laptop

Ventilatorul extern de înaltă performanță conceput pentru răcirea laptopului vă garantează o performanță maximă în orice moment. De acum înainte, laptopul dumneavoastră nu se va supraîncălzi în timp ce lucrați sau jucați.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: