Scaun de gradină pliabil cu geanta pentru scule

Cod: DS48861414
134 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest minunat scaun pliabil cu geantă de scule, care vă va ușura cât mai ușor munca în grădină, dar îl puteți folosi în fiecare atelier, pentru reparații, grătare, camping și alte activități.

Scaunul este extrem de practic și vă va ușura mult munca. Datorită cantității de spațiu de depozitare, puteți depozita în mod convenabil orice unelte, dar și gustări, de exemplu. În acest fel, vei avea imediat la îndemână tot ce ai nevoie.

Este extrem de confortabil să stai pe el. Dacă este necesar, îl puteți da imediat jos și muta într-un loc nou folosind prinderi ferme.

Datorita materialelor speciale si a unei metode de productie patentata, acest scaun este extrem de durabil si practic. Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, este portabil și ușor de depozitat.


 

SFATUL NOSTRU

Vezi și alte accesorii și unelte pentru grădină practice.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SCAUN PLIANT UNIC DE GRADINAR CU GEANTĂ DE SCULE

Vă deranjează și instrumentele împrăștiate pe care trebuie să le aveți la îndemână? Vrei să ai toate instrumentele imediat la îndemână? Un scaun de grădinărit unic vă va permite să lucrați confortabil și, în același timp, să vă asigurați disponibilitatea tuturor instrumentelor necesare oriunde vă aflați.

Este potrivit pentru uz profesional, dar și pentru grădinarii de acasă. Datorită designului său unic și calității maxime, este un produs premium.

  • Portabil și practic
  • Pentru cea mai confortabilă ședere
  • Design unic de pliere
  • Materiale de cea mai inalta calitate
  • Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei
  • Dimensiune universală


gradina-scaune-pliabile

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Acest scaun neprețuit are o utilizare multifuncțională. Te va ajuta să-ți depozitezi bine lucrurile, pe care le ai mereu la îndemână. Îl poți folosi în grădină atunci când prași, plantezi sau smulgi buruienile.

Puteți depozita confortabil orice unelte în ea, astfel încât va servi oricărui om de lucru în timpul reparațiilor, la grătare, camping și alte activități. De asemenea, va fi folosit pentru depozitarea gustărilor, odihnă și divertisment.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMĂ

Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, scaunul are o durată de viață extrem de lungă, o funcționalitate excepțională și o capacitate portantă ridicată. Datorită acestui fapt, puteți conta pe faptul că scaunul multifuncțional vă va servi mult timp.

 

PERFECT PORTABILE

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, scaunul este extrem de confortabil de utilizat. Îl poți purta cu ușurință. Datorită designului pliabil, nu ocupă mult spațiu și este ușor de depozitat. Cu ajutorul mânerelor fixe, îl puteți muta cu ușurință în alt loc și este imediat gata pentru utilizare ulterioară. Este potrivit și pentru camping.


unic-pliabil-mobilier-de-gradina

 

CUM SE UTILIZEAZĂ  SCAUNUL?

Utilizarea este extrem de simplă și practică. Pur și simplu desfaci scaunul și atașezi buzunarul cu ajutorul unor mânere puternice. Scaunul este imediat gata de utilizare. Dacă doriți să pliați scaunul, puteți lăsa buzunarul pe scaun. In acest fel, utilizarea este extrem de practica si rapida.

 

SPAȚIU DE DEPOZITARE

Scaunul are diverse buzunare pentru depozitarea oricăror lucruri și unelte. Ai un buzunar mare și o serie de buzunare laterale de diferite dimensiuni. În acest fel, puteți depozita confortabil orice.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: