AMBALARE DUBLA - Respingător profesional pentru gandaci, insecte, soareci și jder

Cod: DA41664333
310 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 2 repelente pentru gandaci

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect gândacii, țânțarii, insectele, șoarecii și jderele.

Cu ajutorul tehnologiei moderne a semnalelor de frecvență ultrasonică, este non-toxic protejează o zonă mare. Semnalele afectează sistemul nervos al gândacilor, insectelor, țânțarilor și șoarecilor. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii și adulți. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Este potrivit pentru apartamente, case, pivnițe, cămine, garaje și oriunde unde există un sertar clasic.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa. Tehnologia sonică specială este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de vizitatorii nedoriți.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim un produs de respingere convenabil pentru gandaci de 3 pachete la un preț redus.

Vezi, de asemenea, alte sperietoare și respingător eficiente pentru diferite specii de animale și insecte.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

AFLĂ UN ÎNLOCUITOR EFICIENT SUEDEZ, INSECTE, SOARECI ȘI CAL

Căutați o soluție pentru a scăpa de gândaci, țânțari, șoareci sau jder? Căutați o soluție ecologică și sigură? Acest repelent unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
  • Transformă-ți casa într-un câmp de forță care respinge dăunătorii
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Pentru gandaci, tantari, muste, soareci, sobolani, jder si altele

 
respingător cu ultrasonic

 

CUM FUNCTIONEAZĂ RESPINGĂTORUL MULTIFUNCȚIONALĂ?

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă generație a semnalului de frecvență sonică care poate proteja o suprafață mare netoxică. Semnalele afectează sistemul nervos al insectei. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. Semnalele de frecvență nu sunt dăunătoare oamenilor și nu s-a arătat niciun efect negativ asupra acestora. Nu produce nicio interferență cunoscută care ar fi periculoasă pentru el. dispozitive.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina gândacii, țânțarii și insectele, șoarecii și șobolanii din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu conectați această unitate electronică la o priză electrică standard și urmăriți-l că ajută la îndepărtarea dăunătorilor enervante din casa dvs.! Cu ajutorul tehnologiei moderne OSZI.10.0 TEHNOLOGIE, un comutator de interval pulsatoriu (tehnologie de frecvență oscilante) împiedică insectele și șoarecii să se obișnuiască cu sunetul.

 

alarma practica impotriva soarecilor, iepurilor si insectelor

 

CUM SE UTILIZEAZĂ DISPOZITIVUL?

Pur și simplu conectați dispozitivul la o priză electrică, care îl va activa automat. Îți protejează casa într-un mod durabil și durabil din punct de vedere al mediului. Dispozitivul are 3 moduri încorporate pentru o sperietură precisă și eficientă.

A - Tantari, paianjeni si insecte

B - Șoareci și șobolani

C - Gândaci și jder

 

UNDE SE AMPLASAZĂ RESPINGĂTORUL

Așezați sperietoarea oriunde în interior pe care trebuie să-l protejați. Este ideal pentru pivnițe, mansarde, garaje, bucătării, camere, birouri, depozite, cămine și oriunde aveți nevoie să vă ocupați de vizitatori nedoriți. Conectați  DISPOZITIVUL în priză astfel încât să nu fie obstrucționat de dulapuri, perdele sau alte mobilier. Raza efectivă este de aproximativ 40 m², în funcție de fragmentarea spațiului.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor pentru gândaci, șoareci și insecte au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista.


egyedi ultrahangos eger es nyusztriaszto

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Tensiune de operare: 230V ~, 50Hz
  • Clasa de protectie: II
  • Tip protectie: acoperit
  • Consum de energie: aprox. 1 Watt
  • Zona de operare: aprox. 40 m²

 

Instrucțiuni de utilizare: Respingător  pentru  gandaci


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: