O suflantă practică pentru un grătar de foc

Cod: DS45350169
77 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți o suflantă practică care vă va face grătarul mai ușor și mai plăcut. Vă va ajuta simplu, rapid și fiabil să aprindeți focul și să aprindeți cărbunii.

Datorită turbinei puternice încorporate, suflanta grătarului conduce aerul spre foc, ceea ce favorizează o ardere mai bună. În plus, niciun cablu de la suflantă nu va interfera cu munca dvs., deoarece este alimentat de o baterie.

Suflanta unică pentru grătar vă va fermeca prin designul său compact. Îl vei putea duce oriunde vrei să faci grătar.

Această suflantă specială va mulțumi orice iubitor de grătar de grădină - bărbați și femei. Prin urmare, este potrivit și ca un cadou pe măsură. Cu siguranță va mulțumi pe toată lumea.


 

SFATUL NOSTRU

Vezi și alte produse și gadget-uri pentru grătar.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

EXCELENT SUFLANTĂ DE FOC

Bucurați-vă de grătar la maximum. Datorită suflantei electrice unice și practice, puteți aprinde focul în cel mai scurt timp. Gata cu o pregătire îndelungată. Desigur, puteți folosi și suflanta grătarului dacă este necesar în timpul grătarului.

 

suflantă de foc

 

UTILIZARE COMODĂ - FĂRĂ EFORT INUTIL

Folosirea unei suflante excelente este foarte convenabilă. Nu va mai trebui să suflați pe cărbuni pentru a susține arderea. Nu mai efort. O suflantă unică va face toată munca pentru tine.

 

ECONOMISIȚI BANII

Da este adevărat. Datorită acestei suflante practice pentru grătar, îți vei economisi banii. Nu va mai fi nevoie să cumpărați brichete chimice pentru a vă bucura de mâncarea preferată la grătar acasă. În plus, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la fumurile reziduale de la brichetele chimice care afectează gustul și calitatea alimentelor la grătar.

 

MANIPULARE SIGURĂ

Manipularea ventilatorului electric al grătarului este complet sigură. Este foarte ușor, așa că veți putea lucra cu el excelent. Doar apăsați butonul POWER și suflanta începe să sufle aer în foc. Nu va trebui să te apropii foarte mult de foc așa cum ai face cu un foc clasic.


suflantă-practică-pentru-grătar-pentru-foc

 

FUNCȚIONEAZĂ FĂRĂ CABLURI

Suflanta speciala pentru gratar este alimentată de o baterie R20 care pune in miscare turbina incorporata. Suflanta va fi funcțională și niciun cablu nu va sta în calea grătarului dvs.

 

DESIGN COMPACT

Suflanta excelentă, realizată din materiale de înaltă calitate, este potrivită pentru lucrul cu diferite tipuri de grătare datorită designului său compact. Oriunde mergi la gratar, cu dimensiuni compacte de 9 x 8 x 13 cm, îl poți împacheta cu usurinta. Va face grătarul mai ușor și mai plăcut.

 

POTRIVIT CADOU

Această suflantă uimitoare este potrivită ca un cadou unic și practic pentru oricine îi place să facă grătar. Cu siguranță îl va aprecia prima dată când îl va folosi.


suflantă-pentru-grătar-pentru-foc

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • material: PP + aliaj de aluminiu
  • dimensiuni: 9/8/13 cm
  • sursa de alimentare: baterie R20 (nu este inclusă)
  • greutate: 0,13 kg

 

SFATUL NOSTRU

 

BRICCHETĂ ELECTRICĂ PRACTICĂ CU CAP FLEXIBIL

 

brichetă electrică flexibilă reîncărcabilă

 

Descoperiți o brichetă electrică unică, care nu vă va dezamăgi niciodată. Gratarul, campingul sau crearea unei atmosfere romantice in sufrageria ta vor fi usor datorita ei.

 

 

SPIRALĂ SPECIALĂ DE ÎNCĂLZIRE PENTRU MAȘINĂ

 

încălzitor spiralat în mașină

 

Indiferent unde vă aflați, indiferent de vreme sau de durata călătoriei, această bobină specială de încălzire în mașină va menține cafeaua, ceaiul și alte băuturi calde sau reci în orice moment. Se încălzește și menține temperatura timp de ore îndelungate.

 

  

CANĂ TERMO SPECIALĂ PENTRU MAȘINĂ

 

cană termo specială pentru mașină

 

Fă-ți călătoria mai plăcută cu o cană specială pentru mașină. Datorită acesteia, veți reduce rata de răcire a lichidului. Dacă călătoriți ore întregi, nu vă faceți griji, aceasta vă va încălzi băutura în câteva minute, astfel încât să vă puteți bucura de ea pe toată durata călătoriei cu mașina.

 

 

ÎNCĂLZITOR ELECTRIC UNIC PENTRU CĂNI

 

încălzitor electric special pentru căni

 

Bucurați-vă de băutura preferată întotdeauna plăcut caldă cu un încălzitor electric special pentru căni. Cu sistemul său avansat de control al temperaturii, nu veți mai bea niciodată o băutură rece.

 

 

CANĂ LENEȘĂ - CANĂ CU AUTO-AMESTECARE

cană leneșă - cană cu auto-amestecare

Faceți cunoștință cu această cană practică cu auto-amestecare - leneș, care este concepută pentru toți oamenii care iubesc confortul și comoditatea. Acest mare ajutor vă va amestecă bine băutura preferată într-o clipăFie că este vorba de cafea, ceai sau băutură, o cană la comandă va face toată treaba pentru tine și te vei bucura doar de gustul plăcut și de dulce fără să faci nimic.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: