Mască de sforăit

Cod: DS37273495
Ofertă
59 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)
 
 

Vă prezentăm un ajutor practic în lupta împotriva sforăitului. Dacă ești unul dintre cei care nu pot dormi noaptea din cauza sforăitului deranjant, sau dacă tu ești cel care îi deranjezi pe ceilalți prin sforăit, avem o soluție simplă la această problemă încurcată care a afectat generații de secole - Masca împotriva sforăitului.


 

SFATUL NOSTRU 

Încearcă și un clip anti-sforăit. Datorită clipului, respirația ta se va îmbunătăți și sforăitul va începe să scadă.

Pachetul anti-sforait contine o agrafa unica si masca anti-sforăit la un PREȚ BUN.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SPUNEȚI  STOP SFORĂIT - DESCOPERIȚI ACEASTA MASCĂ SUPER

  • Elimină sforăitul
  • Material de înaltă calitate
  • Plăcut și confortabil de purtat
  • soluție naturală pentru sforăit
  • soluție accesibilă

 

ÎNCHIDE GURA

Respirația pe nas ar trebui să fie o chestiune normală. Dar de multe ori acesta nu este cazul. Când dormi cu gura deschisă, aerul care trece prin gâtul îngustat vibrează țesuturile moi ale climatului, creând un sunet caracteristic - sforăitul. Aproximativ 45% dintre adulți sforăie uneori și până la 25% în mod regulat. Și respirația pe gură este cel mai frecvent motiv pentru care.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ MASCA ÎMPOTRIVA SFORĂITULUI?

Ai pus masca anti-sforăit pe cap. Acest lucru vă va asigura că gura rămâne închisă toată noaptea. Masca previne sforăitul. Cu utilizarea pe termen lung, organismul își dezvoltă obiceiul de a respira pe nas, ajutând astfel la prevenirea sforăitului. Masca are o dimensiune universală, este confortabilă de purtat și nu împinge. De acum te vei trezi odihnit si plin de energie.

 

material: neopren

culoare: albastru-negru


 

SFATUL NOSTRU

 

CLIP ANTI-SFORĂIT

 

clip anti-sforăit

 

Ești unul dintre cei care nu pot dormi noaptea și te trezesc cu sforăitul cuiva? Sau tu ești cel care îi trezește pe alții cu sforăitul tău? Oprește odată pentru totdeauna. Clipul anti-sforăit vă va ajuta garantat cu această problemă.

 

 

CLIP ANTI-SFORĂIT

 

clip anti-sforăit

 

Acest clip îmbunătățește considerabil respirația nazală și sforăitul începe să scadă. Oferă-ți ție și altora un somn plăcut cu acest cadou la îndemână.

 

 

CEAS ANTI-SFORĂIT

 

ceas anti-sforăit

 

Vei fi obosit, epuizat și nedormit? Sforăitul este probabil devină, ceea ce limitează și partenerul tău. Dormi ușor și eficient, fără a sforăi. Îți aducem o soluție revoluționară - ceasuri anti-sforait.

 

 

MASCA UNICĂ DE OCHI PENTRU ADORMIT

 

mască pentru ochi de dormit

 

Masca de dormit protejează perfect ochii de lumină. Datorită măștii pentru ochi, vei adormi mult mai repede și vei avea un somn mai bun și mai sănătos.

 

 

MASCĂ DE SOMN BLUETOOTH CU CĂȘTI ÎNCORPORATE

 

mască de somn Bluetooth cu căști încorporate

 

Aveți dificultăți în a adormi, sunteți deranjat de lumina de la o lampă de stradă, aveți nevoie să dormiți în timpul zilei? Vă aducem o soluție excelentă - o mască de ochi pentru somn cu căști încorporate.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: