Clip anti-sforăit

Cod: DS10612611
74 RON –6 % 69 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Ești unul dintre cei care nu pot dormi noaptea și te trezesc cu sforăitul cuiva? Sau tu ești cel care îi trezește pe alții cu sforăitul tău? Oprește odată pentru totdeauna. Clipul anti-sforăit vă va ajuta garantat cu această problemă.

Acest clip îmbunătățește considerabil respirația nazală și sforăitul începe să scadă. Oferă-ți ție și altora un somn plăcut cu acest cadou la îndemână. Fabricat din material non-toxic ambalat într-o carcasă de protecție.


 

O mască anti-sforăit este, de asemenea, un ajutor eficient.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE APARE SFORĂITUL

Cea mai frecventă cauză a sforăitului este permeabilitatea nazală slabă în timpul somnului. Ulterior, persoana respiră pe gură. Aceasta înseamnă că deschiderea gâtului se îngustează, rezultând o trecere slabă a aerului.

Deoarece o persoană are nevoie de o cantitate uniformă de aer în plămâni, rata de alimentare cu aer crește. Presiunea în gât va crește, știftul și climatul moale vor începe să vibreze. Sunetul care provine din aceste vibrații se numește sforăit.

Clipul de transport eliberează căile respiratorii și astfel previne sforăitul. Întregul proces este subconștient. Somnul în sine nu interferează, dimpotrivă, îi crește calitatea, deoarece sforăitul este debilitant pentru organismul uman.


jedinecna-klipsa-proti-chrapani

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ CLIPUL DE NAS

Clema pentru nas ajută la lărgirea nărilor. Acest lucru vă ajută să respirați mai bine în orice poziție. Nu este astfel forțat să respire pe gură. Respirația pe nas elimină complet sforăitul.

Este realizata dintr-un material special plăcut de folosit și igienic în același timp. Agrafa pentru nas este o modalitate eficientă, simplă și ieftină de a elimina sforăitul.Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: