Huse de pantofi impermeabile - AMBALARE DUBLA

Cod: DA27014257 DA12452171 Alegeţi varianta
Ofertă Recomandare
100 RON
În stoc (>5 buc.) Momentan indisponibil Alegeţi varianta
Variantă

 

Pachetul contine 2 huse impermeabile pentru pantofi la un preț bun.

Husele unice de pantofi impermeabile vă protejează perfect pantofii de ploaie, umiditate, noroi, sare și alte murdărie.

Manșoanele speciale din latex sunt universale. Se pot întinde confortabil, astfel încât se potrivesc oricărui pantof, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, aceste huse pot fi folosite în mod repetat la aceeași calitate ca prima dată.

Designul special anti-alunecare asigură cel mai înalt nivel de siguranță. Cu aceste mâneci unice, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu alunecarea. În plus, arată modern și elegant. Sunt perfecte pentru persoanele care trebuie să iasă în zilele ploioase și cu zăpadă.

Suprapantofii sunt conceputi pentru adidasi, pantofi de mers, pantofi eleganti dar si pentru pantofi sport. Sunt concepute pentru orice tip de pantofi, cu excepția pantofilor cu toc înalt, pe care trebuie să-i protejezi împotriva umezelii, ploii, sării, pietrelor, abraziunii și alte murdărie.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet convenabil de 4 huse de pantofi cu transport gratuit.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

HUSE IMPERMEABILĂ PENTRU PROTECȚIA PERFECTĂ A PANTOFILOR TĂI

Protejați-vă pantofii de sare, noroi și murdărie. Pe vreme ploioasă sau de iarnă, pantofii tăi nu numai că pot fi murdari, dar aceste influențe îi pot și deteriora definitiv. Pantofii tăi vor proteja perfect aceste huse de pantofi impermeabile.


suprapantofi impermeabili

 

PROTEJAȚI-VĂ SĂNĂTATEA

Pe lângă aspectul și funcționalitatea pantofilor tăi, acești supra încălțăminte îți protejează și sănătatea. Un motiv comun pentru o răceală este udarea pe vreme ploioasă. O umbrelă te poate proteja, dar picioarele tale nu. Cu acești pantofi, picioarele tale vor fi uscate și calde.

 

UTILIZARE PERMANENTĂ ȘI REPETATĂ

Datorită tehnologiei moderne de producție și materialelor de cea mai înaltă calitate, aceste mâneci sunt extrem de rezistente. Ele vă vor dura mult timp. În plus, le poți purta peste tot cu tine. Aruncă-le doar în buzunar sau în poșetă și le ai la îndemână oricând ai nevoie de ele.

 

DESIGN UNIC

Pe lângă faptul că sunt extrem de utile, călțămintea arată și cu gust și stil. Culorile intense și îndrăznețe vor asigura o eleganță de bun gust oriunde.

 

supraîncălțăminte impermeabilă de înaltă calitate

 

SIGUR MAXIM

Mânecile au încorporate caneluri speciale anti-alunecare pe partea inferioară, care îți vor oferi stabilitatea și protecția necesară împotriva alunecării pe orice vreme.

 

PENTRU ORICE TIP DE PANTOFI

Datorită latexului flexibil, dar puternic, husele sunt universale, potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Le poți purta pe adidași, sandale, pantofi de mers, pantofi sport, pantofi eleganți. Materialul din latex 100% natural este maxim flexibil, strâns și confortabil. Nu deformează pantofii când este purtat și nu scârțâie la mers.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: