PACHET DE CINCI - Geantă de creștere pentru cultivarea căpșunilor

Cod: DB61047474
235 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul conține 5x pungi de creștere pentru cultivarea căpșunilor

Cunoașteți această pungă multifuncțională concepută pentru cultivarea căpșunilor comodă și simplă. În plus, fructele de căpșuni nu vor fi contaminate de sol.

Pe lângă căpșuni, îl poți folosi și pentru plantarea de rădăcinoase, fructe, ierburi și flori. Este destinat cultivarii pe balcoane, terase, gradini si orice spatii exterioare si interioare.

Datorită calității de primă clasă și tehnologiei speciale de producție, acestea sunt foarte durabile și vor rezista mulți ani. Materialele speciale cu găuri de drenaj întărite pe fund asigură o creștere mai sănătoasă și o recoltă mai mare. De asemenea, oferă spațiu suficient pentru creșterea plantelor, ajutând la prevenirea bolilor transmise de sol și rădăcini.

Manevrarea este extrem de simpla si datorita manerelor il poti transporta confortabil oriunde. Puteți verifica în mod convenabil maturarea fructelor. După coacere, le puteți colecta direct, fără a fi nevoie să sapi în pământ sau să distrugi planta.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SAGI UNICE PENTRU CULTIVAREA CAPSUNILOR, IERBURILOR SI LEGUMELOR

Tânjiți după propriile căpșuni, ierburi sau legume proaspete, dar nu aveți o grădină sau timp să le cultivați? Cu aceste pungi de cultivare unice, îți poți crește mâncărurile în confortul curții tale sau pe balcon. Vă aducem pungi unice de creștere care au următoarele caracteristici:

  • Potrivit pentru căpșuni, ierburi și orice fel de legume și fructe
  • Utilizarea mai bună a apei și a nutrienților
  • Portabil
  • Puternic și rezistent la distrugere
  • Potrivit pentru balcoane, terase, gradini exterioare si interioare
  • Design special pentru randament maxim

 

punga-pentru-cresterea-capsuni

 

PENTRU CULTIVAREA CAPSUNILOR SI ORICE LEGUME SI FRUCTE

Aceste pungi unice de creștere sunt potrivite pentru cultivarea de căpșuni, roșii, morcovi, castraveți, ridichi, salată verde, ierburi, dovlecei, ceapă, usturoi, fasole, papaya, guava și alte legume, fructe și flori.

 

POTRIVIT PENTRU BALCONE, TERASE SI GRADINA

Sacii de cultivare speciali sunt proiectați atât pentru cultivarea în interior, cât și în exterior. Le puteti folosi pe balcoane, terase, gradini de vara si iarna, curti, dar si in gradini clasice. Îți poți transforma în mod jucăuș balconul într-o grădină plină de legume și ierburi.

 

MATERIAL SPECIAL PENTRU RECOLTA MAXIMA

Sacul de creștere este fabricat din material de înaltă calitate, cu două mânere puternice. Acest material este ecologic, impermeabil, anticoroziv, rezistent la căldură. În același timp, permite plantelor să respire și menține umiditatea naturală și promovează o mai bună utilizare a apei și a nutrienților. O astfel de cultivare este mai ușoară și mai sănătoasă, ceea ce crește creșterea plantelor și crește randamentul.

 

unic-crescere-bag

 

POTRIVIT PENTRU UTILIZARE REPETĂ

Sacii de creștere sunt destinati utilizării repetate. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și designului special, acestea se caracterizează printr-o durabilitate incredibilă. De aceea sunteți sigur că vă vor servi mulți ani.

 

PROTEJAȚI PLANTELE DE FREG ȘI DE CĂLDURĂ EXCESIVĂ

Materialul special al pungilor de creștere are proprietăți excelente de termoreglare. Oferă o izolație excelentă care protejează plantele atât de frigul înghețat, cât și de căldura verii.

 

punga-pentru-cresterea-capsuni

 

MANIPULARE ȘI PORTABILITATE UȘOARĂ

Fiecare geantă are mânere încorporate, pe care le puteți folosi pentru a le muta în siguranță și convenabil în orice moment. Designul ranforsat al manerului va asigura ca geanta nu este deteriorata in timpul transportului. Astfel îți poți muta grădina în alt loc oricând dorești.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: