Bețișoare iluminate

ACCESORIILE PERFECTE PENTRU PETRECERE

Dacă sunteți în căutarea cadourilor și accesoriilor perfecte pentru a da startul petrecerii, nu căutați mai departe și răsfoiți magazinul nostru online! De la amuzant și jucăuș până la elegant și sofisticat, oferim o gamă largă de cadouri și accesorii pentru petreceri care se potrivesc tuturor gusturilor și bugetelor.

Una dintre cele mai populare categorii ale noastre este cea a batoanelor luminoase, care adaugă o notă distractivă și colorată oricărei petreceri sau evenimente. Aceste bețișoare sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și culori și pot fi setate pe diferite modele de lumină pentru a se potrivi cu starea de spirit a petrecerii.


 

Cele mai vândute

Bastoane lightstick
Bastoane luminoase unice LightStick 100 buc
În stoc (>5 buc.)
DS80161009
 
74 RON
3 articole în total

Preţ

74 RON138 RON
174138
brățări ușoare unice 200ks
104 RON

Faceți cunoștință cu aceste bețișoare luminoase unice cu care veți străluci la fiecare petrecere. Sunt potrivite pentru discoteci, concerte, festivaluri, nunti, carnavale dar și...

DA80161009
Bastoane lightstick
74 RON

  Faceți cunoștință cu aceste bețișoare luminoase unice cu care veți străluci la fiecare petrecere. Sunt potrivite pentru discoteci, concerte, festivaluri, nunti, carnavale dar...

DS80161009
bastoane luminoase la mină 300 buc
138 RON

Faceți cunoștință cu aceste bețișoare luminoase unice cu care veți străluci la fiecare petrecere. Sunt potrivite pentru discoteci, concerte, festivaluri, nunti, carnavale dar și...

DB80161009

Oferim, de asemenea, o gamă de alte accesorii de petrecere pentru a vă ajuta să creați atmosfera perfectă. De la serpentine și baloane colorate la veselă și decorațiuni elegante, avem tot ce vă trebuie pentru o petrecere reușită.

Iar când vine vorba de cadouri de petrecere, vă acoperim și acolo. Fie că sunteți în căutarea unui cadou amuzant și excentric pentru un prieten de ziua de naștere sau a unui cadou grijuliu pentru o ocazie specială, avem o selecție largă de cadouri unice și personalizate din care puteți alege.

Răsfoiți astăzi selecția noastră de cadouri și accesorii pentru petreceri și pregătiți-vă să organizați petrecerea anului! Și nu uitați, toate produsele noastre sunt atent selectate pentru a asigura cea mai bună calitate și valoare pentru banii dvs., astfel încât să puteți cumpăra cu încredere.