Alimentator pentru păsări pe geam si balcon

Cod: DS16363517
59 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această alimentator unic pentru păsări pe care o puteți atașa în siguranță la fereastră. Il poti folosi in apartament, casa sau pe balcon. Datorită ventuzei foarte puternice, alimentatorul se va menține pe loc. Buncărul mare face operarea sa cât mai ușoară posibil.

Materialele de cea mai înaltă calitate, designul special și tehnologia de producție brevetată asigură durată și funcționalitate maximă a produsului. Toate aceste caracteristici fac din acest alimentator un produs premium în categoria sa de preț.

Acum toată lumea poate ajuta păsările și nici măcar nu au nevoie de grădină. Pur și simplu atașați hrănitorul, îl umpleți și trebuie doar să vă bucurați de păsările fericite.


 
 
SFATUL NOSTRU
 
Aici vei găsi un pachet convenabil de 3 hrănitoare pentru păsări
 
Inspiră-te și cu alte lucruri pentru animale de companie.
 
 
 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

AJUTĂ-ȚI PĂSĂRILE FLĂMÂNDE

Odată cu lunile reci de iarnă, crește și numărul păsărilor flămânde, ceea ce depinde literalmente de ajutorul nostru. Achiziționând un hrănitor, puteți salva mai multe vieți de păsări. Acest alimentator este special conceput pentru persoanele care locuiesc atât în ​​apartamente, cât și în case. În acest fel, oricine poate pune un alimentator pe fereastră.


hrănitoare unică pentru păsări

 

PE FEREASTRA CASEI SAU BALCON

Datorită ventuzei foarte puternice, acest alimentator este destinat utilizării pe sticlă într-un apartament, casă sau balcon. Puteți scoate ventuza și puteți folosi hrănitorul și în grădină.

 

TAVĂ MARE DE ALIMENTARE

Marele avantaj al acestui alimentator este buncărul suficient în care turnați hrană pentru păsări. Gravitația se completează automat după cum este necesar. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji că nu uitați să vă completați hrana și păsările voastre vor muri de foame iarna.

 

VENTUZĂ PUTERNICĂ

Alimentatorul este furnizat cu o ventuză foarte puternică care mărește stabilitatea și previne căderea nedorită de la fereastră. Se atașează ușor și se ține foarte bine.


hrănitoare unică

 

MATERIALE PREMIUM

Pentru producerea acestei hrănitoare pentru păsări au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată. Datorită acestui fapt, alimentatorul este maxim sigur, puternic și durabil. Sunteți sigur că vă va servi mulți ani. Bucurați-vă de urmărirea neîntreruptă a păsărilor fericite.

 

CUM SE FOLOSEȘTE ALIMENTATORUL

Sticla trebuie degresată bine înainte de a atașa alimentatorul. Apoi înmuiați ventuza și apoi atașați-o pe sticlă. Acest lucru asigură că ventuza este atașată în siguranță de sticlă. Apoi turnați furajul în buncăr.

 

CE MANCARE SA ALEGE

Cea mai obișnuită hrană pe care o oferă păsările este meiul, semințele de mac, semințele de in, nucile zdrobite sau floarea soarelui. Cea mai potrivită hrănire este cerealele crude. Nepotrivite sunt resturile de bucătărie, pastele, produsele afumate și picante sau alimentele stricate.


Hrănitor de păsări

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

Material: plastic


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: