AMBALARE DUBLĂ - Pălărie împotriva insectelor - pălărie de apicultor

Cod: DA59279501
119 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

O pălărie de protecție cu plasă împotriva insectelor este un instrument unic pentru toată lumea. Este destinat apicultorilor, grădinarilor, turiștilor, pescarilor, vânătorilor și tuturor celor care doresc să se protejeze de insectele enervante.

Pur și simplu trageți-l, reglați-l în funcție de dimensiunea capului și sunteți gata să vă bucurați de activități în aer liber fără țânțari, muște, albine și alte insecte enervante. De asemenea, vă va oferi o protecție perfectă împotriva razelor UV dăunătoare și vă va proteja eficient pielea de lumina soarelui.

Datorită designului special, este bine respirabil și, prin urmare, nu vei fi fierbinte în el. Materialele de cea mai înaltă calitate sunt o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Datorită designului universal, este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Bucurați-vă de aer liber fără muște enervante.


 
 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PĂLĂRIE DE PROTECȚIE UNICĂ CU PLASE ÎMPOTRIVA INSECTELOR

Plasa specială servește ca o barieră mecanică perfectă, astfel încât nicio insectă nu poate ajunge la tine. În același timp, permite o bună circulație a aerului. Este ușor și respirabil, astfel încât nu veți simți o căldură insuportabilă în ea vara și, datorită designului de camuflaj, vă veți integra perfect cu natura înconjurătoare. În același timp, pălăria te protejează de insolația și de soarele dăunător. Un instrument ideal pentru fiecare grădinar sau pescar.


pălărie-împotriva-insecte

 

DE CE PURTAȚI O PĂLĂRIE CU INSECTE

Cu siguranță știi că insectele plictisitoare îți pot distruge întreaga zi. Te face nervos, iritat și înțepat și poate provoca o reacție alergică. O pălărie cu cap de țânțar este probabil cel mai necesar element pe care îl poți purta în rucsac la drumeție, o cutie de pescuit sau ca parte a echipamentului tău de grădină. O plasă de țânțari pentru cap este un ajutor unic pe care toată lumea îl va aprecia.

 

PROTECȚIE PERFECTĂ ÎMPOTRIVA INSECTELOR

O pălărie de înaltă calitate cu plasă de protecție vă va oferi o protecție perfectă împotriva insectelor zburătoare. Ajunge cu ciupitul enervant, această pălărie de protecție te va ajuta cu asta.


pălărie de apicultor

 

POTRIVIT ORIUNDE

Puteți folosi pălăria cu o plasă de protecție oriunde. Este un accesoriu esențial pentru pescuit, pentru apicultori, gradinari, la tunderea tufelor, udarea gradinii seara. Este, de asemenea, potrivit pentru camping, vânătoare și alte ocazii.

 

CONCEPUT PENTRU TOȚI

Designul universal unic asigură că pălăria poate fi folosită de toată lumea. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei de diferite categorii de vârstă. Este potrivită ca pălărie pentru apicultură și pălărie pentru insecte.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

La producerea acestei pălării au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, ceea ce este o garanție a durabilității și funcționalității maxime a produsului. O sfoară puternică ține pălăria pe cap în caz de vânt. Oferă o vedere bună în toate condițiile meteorologice.


pălărie-împotriva-insecte-pălărie-apicultor

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 38 cm (inaltime) x 33 cm (diametru)
  • Material: stofa si metal
  • Ideal pentru pescari, vanatori, calatori sau camper
  • Design de camuflaj

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: