Hochei pe aer- air hochei

Cod: DS10575927
Ofertă Recomandare
161 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți acest air hochei de calitate, care vă va aduce multă distracție, emoție de la eveniment și o serie de experiențe de neuitat. Air hochei este un joc de reflexe rapide, mișcări inteligente de fulger și întoarceri instantanee, ceea ce îl face unul dintre cele mai distractive jocuri de societate.

Air Hocheiul a evoluat din hocheiul de masă. Este echipat cu o serie de mici orificii în zona de joc, prin care ventilatorul suflă aer. După această pernă de aer, pucul poate aluneca cu viteză mare fără frecare inutilă.

Este portabil și ușor de depozitat. Te poți juca cu prietenii și familia. Datorită dimensiunilor sale compacte, îl puteți depozita confortabil într-un dulap sau pe un raft. Joc sigur și distractiv pentru adulți și copii.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CE ESTE AIR HOCHEI

Air hochei sau HOCHEI PE AER este un joc de masă care a evoluat din hochei de masă. Este conceput pentru doi jucători, scopul este de a introduce tamburul în poarta adversarului folosind un „bat” special. Hochei de masă este un joc flash pentru doi jucători care îmbunătățește reacția și percepția.

Zona de joc constă dintr-o tablă cu un număr de găuri mici. În acest fel, aerul curge dintr-un ventilator situat sub placă și creează o pernă pe care pucul poate aluneca fără a încetini frecarea. La capetele mai scurte ale tablei de joc sunt găuri care servesc drept porți, marginile mesei sunt prevăzute cu balustrade.

 

VENTILATOR ELECTRIC PUTERNIC

Ventilatorul electric este sufletul air hocheiului. De aceea, folosim un ventilator de înaltă calitate care suflă uniform aer pe întreaga zonă de joc, astfel încât să asigurăm confort maxim și fair play. Este montat pe partea de jos a mesei și are nevoie de opt baterii AA. Sistemul de punctare pentru hochei pe aer este conceput astfel încât să nu împiedice deloc jocul.

Acest echipament este realizat din materiale de calitate cu flux de aer dublu optim pentru condiții de joc elegante.

 

JOACĂ ORIUNDE ȘI ORICÂND

Nu trebuie să aveți o sală de jocuri sau un subsol pentru a deține această versiune grozavă pentru desktop a jocului pe care îl iubim cu toții. Acest air hochei compact este ușor, portabil și suficient de mare pentru un eveniment grozav pe care îl veți experimenta doar cu air hochei. În acest fel, vă puteți bucura de distracția unică oriunde și oricând.

 

REGULI DE HOCHEI DE MASĂ

La air hochei de agrement, regulile depind de acordul jucătorilor, deci există diferite variante. De exemplu, un gol poate fi plătit numai după o revenire de la linia de poartă sau, dimpotrivă, un astfel de gol nu se aplică. Jucătorul nu poate traversa jumătatea adversarului cu bâta. Se joacă până când jucătorul marchează numărul specificat de goluri. Dar puteți personaliza regulile după cum doriți.


air-hochei-joc-de-reflexe-rapide

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Mini hochei de masă de 50 cm lungime, conceput pentru a fi sigur pentru copii - colțurile sale nu sunt ascuțite și nici unul dintre accesoriile relevante nu poate fi înghițit.
  • Hocheiul pe gheață este un joc de reflexe rapide, mișcări inteligente de fulger și întoarceri instantanee, ceea ce îl face unul dintre cele mai distractive jocuri de societate.
  • Joc sigur și distractiv pentru copii.
  • Material de calitate și nepericulos.
  • Bateriile nu sunt incluse.
  • Alimentat de opt baterii AA.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: