Drăguț hamster vorbitor

Cod: DS43513085
80 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un hamster drăguț care vorbește vă oferă momente vesele de distracție și râsete sincere pentru întreaga familie. Va repeta ceea ce aude de la tine intr-un mod vesel si in acelasi timp amuzant. Râde - va râde, va cânta - va începe să cânte, să vorbească - o va repeta.

Cauți o jucărie interactivă sau un animal de companie nepretențios pentru copiii tăi? Un hamster vorbitor este soluția perfectă. Include caracteristicile unei jucării distractive și, în același timp, cu suprafața sa moale de pluș, poate evoca o senzație drăguță și caldă pe care doar un animal drăguț o poate evoca.

Un hamster vorbitor interactiv este o motivație minunată pentru a învăța limbi străine. In plus, are o dimensiune ideala – are 14 cm înălțime și de aceea se potrivește în orice camera de copii.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

HAMSTER VORBITOR - JUCĂRIE INTERACTIVĂ

Fermecătoarea jucărie vorbitoare în design senzațional al unui hamster vorbitor vă oferă momente vesele de distracție și râs sincer. Repetă tot ce spui - cuvinte, propoziții scurte, cântări și chiar râsul și chicotele tale. Dă din cap vesel în sus și în jos.


drăguță-vorbitoare-veveriță

 

CADOU SPECIAL – JUCĂRIE VORBITOARE

Acest hamster vorbitor este un cadou ideal pentru băieți și fete, care este garantat că va fi iubit de întreaga familie. Este distractiv pentru toată lumea, în principal pentru că repetă totul - reacționează la toate sunetele.

 

APTE PENTRU PREDAREA LIMBILOR

Hamsterul care vorbește poate fi folosit și ca jucărie educațională. Pentru cei mici, este o motivație unică de a vorbi atunci când se bucură de ceea ce au spus ei înșiși și apoi de hamsterul lor interactiv vorbitor.

Un hamster vorbitor poate fi, de asemenea, de mare ajutor copiilor care învață o limbă străină. A învăța cuvinte noi va fi foarte distractiv. Ceea ce învață copilul tău, hamsterul care vorbește repetă. Și se poate ocupa de orice limbă străină.

 

MATERIAL FRUMOS - ASPECT ADORABLE

Drăguțul hamster vorbitor este confecționat din pluș moale care este foarte plăcut la atingere și nu veți dori să-i dați drumul. În plus, ochii întunecați sinceri și un deget roz drăguț se vor uita la tine. Această jucărie care vorbește are 14 cm înălțime, ceea ce este dimensiunea perfectă pentru camera oricărui copil. El este pur și simplu fermecător.

 
hamster drăguț

 

CUM SE FOLOSEȘTE HAMSTERUL VORBITOR?

Folosirea acestui hamster vorbitor de pluș este foarte ușoară. Porniți jucăria cu comutatorul situat în partea de jos, apoi plasați hamsterul care vorbește la aproximativ 40 cm distanță de dvs. și spuneți clar un scurt text, cântați, râdeți. Hamsterul repetă ceea ce a auzit cu o voce amuzantă ascuțită. După terminarea jocului, pur și simplu dezactivați funcția de repetare. Animalul tău de companie va fi cu tine, dar în liniște.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Culoarea maro
  • Material: plus moale
  • Dimensiuni - înălțime: 14 cm
  • Pachetul contine 1 bucata.
  • Alimentare: 3 x baterii AAA (nu sunt incluse in pachet)

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: