Tepi anti păsări profesionale din plastic

Cod: DS20321558
50 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu aceste tepi anti păsări de înaltă calitate, care acționează ca o barieră mecanică perfectă împotriva porumbeilor, graurilor, sturzilor, rândunelelor și altor păsări. De asemenea, ajută împotriva jderelor, pisicilor și altor vizitatori nedoriți.

Datorita dimensiunilor ideale, poti folosi tepi anti păsări pe balcoane, cornise, acoperisuri, balustrade, cosuri de fum si alte zone. Cea mai eficientă soluție de protecție împotriva păsărilor și a excrementelor de păsări.

Instalarea tepilor anti păsări este simpla si poate fi facuta de oricine. Le puteți lipi în locul dorit sau le puteți fixa cu șuruburi sau cuie.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează durată și funcționalitate maximă a produsului. Vârfurile sunt puternice, rezistente la radiațiile UV și la intemperii.

Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet convenabil de 5 țepi împotriva păsărilor sau un pachet de 10 țepi la care veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Aici oferim un pachet de 2 produse de respingere cu ultrasunete pentru păsări la un preț redus.

Vezi, de asemenea, alte sperietoare și respingatori eficiente pentru diferite specii de animale și insecte.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TEPI UNICE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR

Tepile împotriva păsărilor se ramifică și ies în afară în așa fel încât să împiedice păsările să aterizeze sau să se deplaseze în jurul zonei protejate. Păsările se simt incomod și astfel părăsesc obiectul protejat. Gata cu cuiburi de păsări și dezordine de la excrementele de păsări care vă pot deteriora grav proprietatea. Aceste sfaturi eficiente vă vor ajuta în acest sens.

Acţionează ca un factor de descurajare vizual şi fizic care nu permite animalelor să acceseze o anumită zonă acoperită. Picurile împiedică păsările să aterizeze. Aceste bariere pentru păsări cu aspect amenințător îi împiedică și pe hoții și alți intruși să se cațăre pe gardurile tale


Repelent-pentru păsări-plastic-unic

 

PROTEJAȚI-VĂ PROPRIETATEA

Păsările sunt una dintre cele mai frumoase creaturi de pe planetă, dar pot cauza probleme lăsând cuiburi și excremente cu boli transmisibile și ectoparaziți. Excrementele de păsări pot provoca coroziunea materialelor de construcție. Cuiburile de păsări pot înfunda canalele de scurgere și jgheaburi. Picurile de păsări sunt o soluție eficientă pentru a elimina aceste probleme.

 

LE VEI FOLOSI ORIUNDE

Aceste vârfuri de păsări sunt practic invizibile și, atunci când sunt instalate corect, se potrivesc cu aproape toate clădirile, gardurile și alte obiecte. Datorită acestui fapt, le puteți instala literalmente oriunde pe fațada caselor, acoperișurilor, jgheaburilor, gardurilor, coșurilor de fum, cutiilor poștale, garajelor, fermelor, balcoanelor și multe altele.

 
observatorii de păsări

 

POTRIVIT PENTRU TOATE PĂSĂRILE

Aceste sfaturi sunt ideale pentru a speria toate păsările. Sunt potrivite pentru porumbei, rândunele, pițigoi, corbi, sturzi, grauri, pentru păsări mari și mici. De asemenea, funcționează eficient pentru animale precum jderele și pisicile.

 

INSTALARE USOARA

Vârfurile pentru păsări sunt extrem de ușor și convenabil de instalat și pot fi instalate de oricine. Le puteți lipi în locul dorit sau le puteți fixa cu șuruburi sau cuie. În comparație cu alte produse de descurajare a păsărilor, aceste sfaturi nu necesită întreținere, ceea ce este rentabil. Instalați pe o suprafață uscată și curată.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE SI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor pentru păsări au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și design special, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Vârful flexibil este fabricat din material de primă clasă și nu ruginește sau slăbește și nu lasă pete inestetice pe proprietatea dumneavoastră atunci când este expus la intemperii.

 

tepi-de-sperietoare

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Inaltime varf: 2 cm
  • Numar puncte: 92 buc / 50 cm
  • Dimensiuni sipca: lungime 50 cm, latime 4,5 cm
  • Lățimea protejată a unui modul: 4,5 cm
  • Structura de culoare rezistentă la colorare și razele UV
  • Culoare: neagra, maro. Livrăm în funcție de disponibilitatea stocului

 

SFATUL NOSTRU

 

RESPINGĂTOR PROFESIONAL CU ULTRASUNETE PENTRU PĂSĂRI CU LUMINĂ ALBASTRĂ

respingator-profesional-cu-ultrasunete-pentru-pasari-cu-lumina-albastra

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care funcționează ca un respingător perfect pentru porumbei, grauri, sturzi, rândunele și alte păsări. Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale ultrasonice în gama de sunet cu o frecvență variabilă, respinge păsările în tăcere și netoxice. Se poate dovedi că aceste sunete resping păsările. Sunt inofensive pentru alte animale.

 

 

BENZI REFLECTORIZANTE SPECIALE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR

benzi-reflectorizante-speciale-impotriva-pasarilor

Încercați benzi reflectorizante speciale împotriva rândunelelor, porumbeilor, vrăbiilor, graurilor și altor păsări și vă veți proteja cu ușurință culturile din grădina dvs.

 

 

SPERIETOARE DE PĂSĂRI SONORE CU IMITAȚIE DE PRĂDĂTOR

sperietoare-de-pasari-sonore-cu-imitatie-de-pradator

O sperietoare sonică de păsări este un instrument minunat pentru cei care trebuie să țină păsările departe de curtea sau grădina lor. Nu mai trebuie să vă uitați la culturile distruse sau la vopseaua murdară de pe mașină.

 

 

PLASA PENTRU PĂSĂRI DE CALITATE – PROTECTOARE

plasa-pentru-pasari-de-calitate-protectoare

Faceți Cunoștință cu aceste plase pentru păsări de înaltă calitate, care acționează ca o barieră mecanică perfectă împotriva porumbeilor, graurilor, sturzilor, rândunelelor și altor păsări.

 

 

TEPI ANTI PĂSĂRI PROFESIONALE

tepi-anti-pasari-profesionale

Faceți cunoștință cu aceste tepi anti păsări de înaltă calitate, care acționează ca o barieră mecanică perfectă împotriva porumbeilor, graurilor, sturzilor, rândunelelor și altor păsări. De asemenea, ajută împotriva jderilor, pisicilor și altor vizitatori nedoriți.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: