PLA filamnt pentru creion 3D - amestec de 30 de culori 150m

Cod: DS17194550
170 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul preferat conține un mix de 30 de culori

Pixul 3D este o tehnologie unică pentru crearea de modele 3D, jucării, bijuterii, statuete și orice vă puteți imagina.

Stiloul 3D este compatibil cu PLA fuzibil de 1,75 mm. PLA este considerată cea mai ecologică formă, care este folosită și în imprimarea 3D. Secretul este producția specială de plastic topit pe bază de porumb. Topirea este non-toxică, inodoră și sigură pentru tine, copii și mediu.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pixul 3D este un instrument de artă unic cu care vă puteți distra foarte mult și puteți crea obiecte tridimensionale frumoase. Pixul desenează datorită unei umpluturi speciale care se topește în interiorul stiloului. Cumpărați aceste rezerve pentru un stilou 3D și bucurați-vă de și mai multă distracție.

 

CE ESTE PLA FILAMENT?

PLA este un poliester termoplastic, care se caracterizează prin rezistență foarte bună și rezistență a culorii. Acesta este materialul din care este realizată această reumplere pentru stiloul dvs. 3D. Resursele regenerabile, cum ar fi amidonul de porumb, stau la baza producerii acestui material. Temperatura de topire a materialului PLA este de aproximativ 180 ° C.

 

CONȚINUTUL PACHETULUI:

  • Reîncărcare de 30x culori pentru un stilou 3D tridimensional

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

  • Material: PLA - poliester alifatic termoplastic

 

SFATUL NOSTRU

 

STILOU PROFESIONAL 3D CU DISPLAY LCD

 

stilou profesional 3D cu display LCD

Descoperiți magia imprimării 3D cu un stilou 3D profesional. Cu acest stilou 3D unic, literalmente toată lumea se va distra foarte mult.

 

 

PIXUL DE GRAVURA UNIC

 

pix profesional de gravat

 

Descoperiți magia gravării cu un stilou de gravură profesional. Literal, toată lumea se va distra foarte mult cu acest stilou unic. Creați articole unice sau cadouri unice pe care nimeni altcineva nu le are.

 

 

SET MARE DE MARGELE DE FIER

 

mărgele unice de călcat

 

Descoperiți magia fanteziei fără sfârșit. Margele de călcat deschid ușa către o lume creativă. Trezește artistul din tine și creează lucrări unice care vor încânta pe toată lumea.

 

 

PICTURĂ CREATIVĂ CU DIAMANTE

pictură cu diamante - copac

Încearcă pictura fermecătoare cu diamante, bucură-te de ore întregi de activitate relaxantă și creează-ți propria operă de artă din pietre mici.

 

 

COVORAȘ SPECIAL CU DUBLU FACE PENTRU TĂIERE ȘI MODELARE A3

 

covoraș practic cu două fețe pentru tăierea și modelarea A3

 

Cu covorașul practic de tăiere și modelare pe două fețe A3, obțineți un instrument fiabil și practic care vă va ajuta să obțineți rezultate de tăiere perfecte în proiectele dvs. de artă și meșteșuguri.

 

 

PISTOL PRACTIC DE TOPIRE LA CALD

 

pistol practic de topire la cald

 

Pistol de lipit la cald pentru lucrări creative. Conceput pentru aplicarea în modelarea artelor, meșteșugurilor, jucăriilor, florilor artificiale și de paie, pomilor de Crăciun, metalului, lemnului, hârtiilor etc.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: