AMBALARE DUBLA - Respingător profesional de gândaci și acarieni

Cod: DA86872302
304 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 2 respingătoare de gandaci si acarieni

Faceți cunoștință cu acest aparat puternic care respinge perfect gândaci și acarieni.

Cu ajutorul tehnologiei moderne a semnalelor de frecvență ultrasonică, protejează în tăcere și non-toxic o zonă mare. Semnale speciale afectează sistemul nervos al căpușelor și gândacilor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la hrănire insuficientă, moarte și părăsirea incintelor.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, adulți, pisici și câini. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Potrivit pentru apartamente, case, cămine, hoteluri. Dispozitivul este alimentat de baterii, așa că îl puteți plasa oriunde.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa. Tehnologia sonică cu ultrasunete de înaltă frecvență este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de insectele nedorite.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vă oferim o propunere avantajoasă, 3-pachete respingător de gândaci și căpușe la un PREȚ REDUS.

Vezi, de asemenea, alte sperietoare și respingătoare eficiente pentru diferite specii de animale și insecte.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU RESPINGĂTORUL DE GÂNDACI ȘI CĂPUȘE

Căutați o soluție pentru a face față erorilor o dată pentru totdeauna? Vrei să scapi de alergiile la căpușe? Vă oferim o soluție care vă poate ajuta. Acest respingător unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur. De asemenea, funcționează în mod fiabil ca mijloc preventiv.

 • Tehnologia sonica electromagnetică
 • Transformă-ți casa într-un câmp de forță care respinge dăunătorii
 • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
 • Pentru diferite tipuri de insecte și acarieni
 • Echipamente eficiente de înaltă calitate fabricate în Germania

 respingător de gîndaci

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ RESPINGĂTORUL DE GÂNDACI ȘI CĂPUȘE

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră a semnalului cu frecvență ultrasonică care poate proteja o zonă mare în tăcere și non-toxică.

Semnalele afectează sistemul nervos al insectei. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. După câteva zile, dăunătorii părăsesc această zonă. În același timp, dispozitivul împiedică identificarea oamenilor și animalelor, dăunătorii sunt hrăniți mai puțin și mor.

Semnalele de frecvență sunt inaudibile pentru oameni, câini și pisici și nu s-a dovedit a avea niciun efect negativ. Nu produce nicio interferență cunoscută care ar fi periculoasă pentru el. dispozitive.

 

ELIMINAREA ACARIENILOR

Gângăniile sunt insecte foarte tenace. Sunt necesare răbdare și alte principii pentru eliminarea completă a insectelor, deoarece acestea se înmulțesc rapid și pot părăsi raza plantei. Vă recomandăm cu tărie următoarele măsuri suplimentare:

 • Aspirați toate zonele. Tratați în mod regulat întreaga zonă în detaliu cu un jet de abur la 65 ° C. Apoi lăsați totul să se usuce corespunzător
 • Spălați și uscați toate rufele peste 60 °
 • Protejează salteaua cu o altă husă
 • Împrăștiați „pământ de diatomee” în crăpături și găuri. Usucă insectele.
 • Depărtați patul de perete.
 • Aplicați ulei pe picioarele patului.

* În caz de infestare cu insecte, se recomandă cu insistență dezinsecția minuțioasă și profesională. Fără aceasta, poate exista o infestare a spațiilor suplimentare și a apartamentelor învecinate în blocurile de apartamente și introducerea repetată a insectelor. Puteți folosi dispozitivul ca supliment la dezinfectanții clasici. Foarte eficient ca măsură preventivă.


repelent eficient

 

DETERMINAREA ACARIENILOR

În general, vei găsi aproximativ 1.500 de acarieni în paturi la 1 g de praf. Simptomele alergiei la acarieni sunt aceleași ca la răceala obișnuită, cefaleea, strănutul și tusea și pot duce chiar la dermatită. Acarienii trăiesc mai ales pe pielea moartă a omului, dar nu pot să bea și, prin urmare, depind de umiditate. Le plac paturile, cearșafurile, mobilierul tapițat, pernele, draperiile și umezeala.

Respingător pentru acarieni poate fi plasat oriunde. Oprește acarienii în hrănire și duce la moartea lor. Îndepărtați în mod regulat acarienii morți și exudatele acestora prin aspirarea. Cu utilizarea pe termen lung, veți experimenta o reducere semnificativă a sensibilității alergice. Universitatea din Milano (Italia) și-a dovedit eficacitatea împotriva acarienilor.

Alte contramăsuri:

 • Umiditate maximă de 45% în living și dormitor
 • Deschideți ferestrele mai des pentru un timp mai scurt decât pentru o perioadă mai lungă de timp
 • Spălați lenjeria de pat la 60 ° C
 • Mobilierul tapițat, covoarele și draperiile trebuie aspirate în mod regulat
 • Fără plante de apartament sau mici

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a vă proteja casa. Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale de frecvență ultrasonică, poate proteja în tăcere și non-toxic o zonă mare. Se preteaza ca masura preventiva în blocurile de apartamente în care au apărut acarieni astfel incat acestea sa nu apara și la alții.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI DISPENSERUL

Introduceți bateriile în dispozitiv și porniți-l. Așezați sperietoarea oriunde în interior pe care trebuie să-l protejați. Porniți dispozitivul, care va porni automat. Instalați într-un astfel de loc încât gândacii și acarienii să poată scăpa - de exemplu în colțurile camerelor. Vă rugăm să rețineți că barierele precum dulapuri, canapele, suprafețe moi, cum ar fi perdele, covoare și altele pot reduce propagarea undelor de frecvență și eficiența, ceea ce poate duce la repulsie mai lentă a dăunătorilor. Prin urmare, dispozitivul trebuie instalat astfel încât sunetul să poată curge liber.

 respingător profesională pentru acarieni și insecte

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

Materialele de cea mai înaltă calitate și un design patentat au fost folosite în producția acestui insecticol, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Putere baterie: 4 x AAA (
 • Frecvența de ieșire: periodică (2 secunde pornit și 10 secunde oprit)
 • Afișaje: indicație LED (periodic)
 • Comutator: ON / OFF

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: