AMBALARE DUBLA - Respingător profesional cu ultrasunete pentru păsări cu lumină albastră

Cod: DA69715113
380 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care funcționează ca un respingător perfect pentru porumbei, grauri, sturzi, rândunele și alte păsări.

Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale ultrasonice în gama de sunet cu o frecvență variabilă, respinge păsările în tăcere și netoxice. Se poate dovedi că aceste sunete resping păsările. Sunt inofensive pentru alte animale.

Un difuzor special cu ultrasunete emite unde sonore de înaltă frecvență, care sunt foarte enervante pentru păsări. Semnalele le afectează sistemul nervos. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei. Funcționează și în zgomot ridicat.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, oameni și nu dăunează în niciun fel păsărilor. Îi va obliga doar să părăsească zonele protejate.

Este o soluție atât de eficientă, umană, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Repelentul este conceput pentru gradini, parcuri, livezi, campuri, balcoane, podgorii, cabane, campinguri și alte exterioare.

Cea mai eficientă soluție pentru protejarea grădinii tale. Tehnologia sonică cu ultrasunete este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de păsările nedorite și de a vă proteja recolta.


 

SFATUL NOSTRU

Vezi, de asemenea, alte sperietoare și respingătoare eficiente pentru diferite specii de animale și insecte.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PĂSĂRI ȘI PORUMBELE - RESPINGĂTOR ULTRASONIC DE CALITATE

Aveți nevoie să vă protejați cultura din grădină sau livadă de zborul diferitelor păsări? Sau porumbeii enervanti îți fac viața în grădina sau pe terasa inconfortabila? O sperietoare specială cu ultrasunete te va ajuta să alungi păsări precum porumbeii, pițigoiul, rândunelele, sturzii și multe altele din grădina ta, protejând astfel recolta. Potrivit pentru balcon sau casă, ca repelent împotriva păsărilor enervante. Această tehnologie specială este maxim de eficientă și eficientă.

  • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
  • Schimbați câmpul de putere al grădinii dvs. pentru a respinge vizitatorii nedoriți
  • Echipament de întreținere fără baterie
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Cel mai puternic dispozitiv cu o rază lungă de acțiune
  • Facut in Germania


Sperietoare cu ultrasunete impotriva pasărilor

 

LUMINĂ ALBASTRĂ SPECIALĂ PENTRU A SPERIA PĂSĂRILE

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră cu lumină albastră care vă poate proteja pământul în liniște și fără toxicitate. Efectul de descurajare confirmat al reflectoarelor albastre în speria animalelor este utilizat pe scară largă. Aparatul emite automat o secvență de lumină pe timp de noapte și la amurg, servind ca o barieră naturală și permanentă. 

Albastrul este foarte rar în natură (floră și faună) și indică pericol pentru animale. Majoritatea păsărilor nocturne evită în mod activ această lumină. Ei simt teamă și anxietate și, prin urmare, evită mediul protejat.

 

UNDE PUTEȚI INSTALA APARATUL

Locația ideală pentru sperietoare este pe livezi, pajiști, ferme, pe marginea unei clădiri, gard, copac, marginea balcoanelor, garajelor, sau între plantații sau pe gazon. Aparatul este impermeabil și rezistent la intemperii.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ APARATUL DE SPERIAT PĂSĂRI

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră a semnalului cu frecvență ultrasonică care vă poate proteja grădina în liniște și fără toxicitate. Când este pornit, repelentul emite un sunet cu frecvență variabilă. Semnalele afectează sistemul nervos al păsărilor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. Păsările preferă să părăsească această zonă.

 
respingător cu ultrasunete-pasare-blit-albastru

 

SOLUȚIE ECOLOGICĂ ȘI HUMANĂ MAXIMĂ

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a speria păsările nedorite. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice sau alte metode. Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal cu frecvență ultrasonică, vă poate proteja terenul în liniște și fără toxicitate.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI APARATUL

Dispozitivul este un dispozitiv wireless care nu necesită întreținere, rezistent la schimbările condițiilor meteorologice și la apă. Pur și simplu atașați această sperietoare la locația dorită, porniți-o și urmăriți-l că ajută la alungarea vizitatorilor enervanti din grădina dvs.! Acest lucru oferă protecție 24 de ore pentru grădina dvs.

 

PENTRU ORICE TIP DE PĂSĂRI

Utilizarea acestui repelent este extrem de largă. Datorită unei tehnologii speciale care a dovedit că respinge păsările, repelentul este potrivit pentru porumbei, pițigoi, sturzi, grauri și alte păsări.


Dispozitiv cu ultrasunete pentru pasăre-albastru-bliț-unic

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor pentru păsări au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista.


 

SFATUL NOSTRU

 

BENZI REFLECTORIZANTE SPECIALE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR

benzi-reflectorizante-speciale-impotriva-pasarilor

Încercați benzi reflectorizante speciale împotriva rândunelelor, porumbeilor, vrăbiilor, graurilor și altor păsări și vă veți proteja cu ușurință culturile din grădina dvs.

 

 

SPERIETOARE DE PĂSĂRI SONORE CU IMITAȚIE DE PRĂDĂTOR

sperietoare-de-pasari-sonore-cu-imitatie-de-pradator

O sperietoare sonică de păsări este un instrument minunat pentru cei care trebuie să țină păsările departe de curtea sau grădina lor. Nu mai trebuie să vă uitați la culturile distruse sau la vopseaua murdară de pe mașină.

 

 

PLASA PENTRU PĂSĂRI DE CALITATE – PROTECTOARE

plasa-pentru-pasari-de-calitate-protectoare

Faceți Cunoștință cu aceste plase pentru păsări de înaltă calitate, care acționează ca o barieră mecanică perfectă împotriva porumbeilor, graurilor, sturzilor, rândunelelor și altor păsări.

 

 

TEPI ANTI PĂSĂRI PROFESIONALE

tepi-anti-pasari-profesionale

Faceți cunoștință cu aceste tepi anti păsări de înaltă calitate, care acționează ca o barieră mecanică perfectă împotriva porumbeilor, graurilor, sturzilor, rândunelelor și altor păsări. De asemenea, ajută împotriva jderilor, pisicilor și altor vizitatori nedoriți.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: