Plasa de drenaj - colector de frunze - 30 m

Cod: DS99964716
Ofertă Recomandare
220 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 30 m jgheab de protectie la un preț bun.

Plasele unice de protecție a jgheabului vă vor ajuta să protejați jgheabul de înfundare și de revărsare ulterioară și de eventualele daune ulterioare.

Frunzele căzute rețin umiditatea în lunile de iarnă, ceea ce duce la coroziune, înmulțirea ciupercilor și a mucegaiului. În același timp, un jgheab înfundat poate duce la preaplin, deteriorarea fațadei, inundații sau deteriorarea fatală a jgheabului. Această plasă specială pentru jgheab vă va proteja de asta.

Instalarea acestor rețele este simplă și rapidă. Nu sunt necesare unelte speciale sau găurire sau alte daune ale jgheabului. Doar faceți clic pe mânere și atașați plasa de ele.

Frunzele împotriva frunzelor căzute sunt realizate din plastic ușor dar în același timp extrem de rezistent, cu o durabilitate exceptionala. Scapă odată pentru totdeauna de frunzele căzute și de murdăria.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet convenabil de plasa de protectie jgheab de 60 m, pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ.

Aici vei găsi un pachet convenabil de plasa de protectie a jgheaburilor de 90 m, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PROTECȚIA PERFECTĂ A DEȘEURILOR DVS

Sunt copaci lângă casa ta? Frunzele căzute pot provoca daune reale. Frunzele căzute pot înfunda jgheabul și acest lucru poate duce la daune grave. Nu trebuie să se încheie cu o înlocuire costisitoare a jgheabului, ploaia poate deteriora fațada clădirii, poate provoca scurgeri sau încălzire.

Frunzele căzute în jgheaburi rețin umiditatea inutilă, ceea ce accelerează coroziunea jgheaburilor iarna. În același timp, frunzele în descompunere sunt un teren de reproducere pentru ciuperci, mucegaiuri și bacterii.

Este exact ceea ce vă va proteja această plasă unică de jgheaburi de căderea frunzelor, ceea ce vă va proteja proprietatea de daune.


frunziș unic

 

PLASA UNICĂ PENTRU FRUNZE CĂZUTE

Datorită grătarului de jgheab din plastic, păstrează-ți jgheaburi curate de frunze, ramuri și alte impurități pe tot parcursul anului. Această plasă ajută la reducerea preaplinului și a probabilității că va trebui să curățați sau să înlocuiți jgheabul.

 

PENTRU ORICE DRENARE

Designul și dimensiunile acestei grile de protecție sunt concepute pentru a se potrivi cu marea majoritate a jgheaburilor disponibile. Puteți ajusta confortabil grila după cum este necesar

 

INSTALARE UȘOARĂ

Instalarea în rețea este simplă și rapidă. Pentru instalare nu sunt necesare foraje sau echipamente complicate. Foarfecele clasice vor fi suficiente. Mai întâi, tăiați la dimensiunile necesare. Apoi instalați suporturile de plastic. Fixați mânerele de salariu la locul lor. Apoi instalați rețeaua.


jghean de frunze

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestor lamele s-au folosit materiale de cea mai buna calitate pentru durabilitate și functionalitate maxima a lamelelor de protectie. Ele captează perfect frunzele căzute, ramurile și alte resturi pentru a vă proteja proprietatea de daune

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • 5x plasa de jgheab
  • 50x maner din plastic
  • Material: plastic
  • Culoarea neagră
  • Dimensiuni net: 6m x 15.5cm
  • Dimensiuni maner: 16cm x 0.8cm x 3cm
  • Plasa poate fi scurtată după cum este necesar
  • Potrivit pentru jgheaburi cu o lățime de maxim 15 cm
  • Acoperire recomandată: minim 5 cm

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: