Un stilou cu plasmă unic

Cod: DS22792274
355 RON –21 %
stilou cu plasmă
355 RON –21 % 279 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Încercați un stilou injector cu plasmă unic care vă va ajuta în mod eficient, rapid și confortabil să eliminați imperfecțiunile de pe față și corp. Folosește un produs senzațional de tehnologie modernă și pielea ta va fi ca nouă.

Acest stilou laser unic este destinat în primul rând pentru reducerea pistruilor, negilor, pigmentului, petelor de vârstă și chiar și a tatuajelor mici. Toate convenabil cu un singur dispozitiv.

Puternicul stilou laser cu plasmă folosește tehnologie de înaltă calitate - produce așa-numitul fascicul de plasmă, care garantează siguranța, fiabilitatea și eficiența utilizării acestuia. În plus, puteți folosi acest dispozitiv profesional unic chiar acasă.

Pixul cu plasmă unic este realizat din materiale de înaltă calitate și are un afișaj LCD practic. Vă va arăta ce nivel de putere ați setat. Pen-ul cu plasmă este reglabil în 9 niveluri de intensitate.

Bucură-te de o piele impecabilă!


 

SFATUL NOSTRU

Încercați unicul dispozitivul de îndepărtare a punctelor negre și a murdăriei.

O perie pentru curățarea feței de masaj  vă va ajuta în îngrijirea pielii.

Dacă aveți cicatrici de acnee, un dermaroller special vă poate ajuta.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SENSATIONAL PEN LASER PLASMA

Vrei să scapi și de petele inestetice sau de un tatuaj vechi? Soluția este un stilou laser unic. Profită de nouă tehnologie laser cu plasmă și bucură-te de rezultatele uimitoare ale acesteia.

Vă poate ajuta:

 • Pistrui
 • Negi
 • Pete pigmentare
 • Pete de vârstă
 • Tatuaje mici

 

stilou cu plasmă

 

TEHNOLOGIE UNICĂ PLUS RIDICAREA PLASMEI

Stiloul laser cu plasmă unic folosește tehnologia de descărcare cu plasmă la microscară, la temperatură joasă și de înaltă frecvență. În momentul în care acul atinge pielea, se creează o temperatură ridicată și o flacără mică. Îndepărtează problema pielii fără sângerare.

În timpul procedurii, nu simțiți niciun șoc electric. De asemenea, stimulează regenerarea celulară. Puteți realiza cu ușurință așa-numitul ridicarea cu plasmă.

 

MATERIALE DE CALITATE

Penul cu plasmă laser unic este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate necesare pentru îngrijirea pielii.

În producția sa, s-au folosit materiale precum oțel inoxidabil și materiale ABS, care se caracterizează prin inofensiunea lor pentru sănătate și proprietăți mari de izolare electrică.

 

ECRAN LCD

Un stilou cu plasmă practic vă va oferi control constant. Puteți verifica cu ușurință, convenabil și mai ales rapid nivelul de performanță setat al stiloului dvs. laser pe afișajul LCD modern.

 

9 NIVELURI DE PERFORMANȚĂ

Stiloul laser unic oferă posibilitatea de a-și regla performanța în intervalul 1-9 grade. La început, se recomandă să începeți cu o putere mai mică.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Acest stilou cu plasmă a fost dezvoltat astfel încât să poată fi folosit nu numai de cosmeticieni, ci și pentru uz casnic.

 

DESIGN MODERN

Pixul cu plasmă unic se remarcă nu numai prin tehnologie, ci și prin designul modern. Are o formă ergonomică unică, este wireless și poate fi încărcat convenabil folosind un cablu USB. Se livrează într-o culoare eleganta auriu si roz.

 

stilou unic cu plasmă

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Material: ABS, otel inoxidabil
 • Putere: 5,5 W
 • Tensiune: 3,7 V
 • Greutate: 100 g
 • Dimensiune: 3,5 x 18 cm
 • Încărcare USB
 • Display: LCD
 • 9 niveluri de putere
 • Culori disponibile: auriu, roz

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: