AMBALARE DUBLĂ – Un set de construcție magnetic unic

Cod: DA37253116
GRATUITGRATUIT 255 RON –11 %
magnetic-unic-kit-de-construcții-pachet-două
255 RON –11 % 225 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți trusa unică de construcție magnetică care este extrem de distractivă, dezvoltă creativitatea, gândirea și în același timp dezvoltă abilitățile motorii fine. Veți petrece ore întregi de distracție creativă cu el.

Cauți un cadou potrivit pentru copii sau familii cu copii? Trusa de construcție magnetică este o jucărie creativă și educativă perfectă pentru copii, iar adulții își vor folosi imaginația nestăpânită la maximum. Prin urmare, este ideal ca cadou pentru copii și adulți de toate vârstele.

Acest kit excepțional de construcție magnetică se bazează pe principiile acțiunii unui câmp magnetic, părțile individuale sunt perfect atrase și perfect ținute. De aceea, puteți crea figuri de toate formele din ele.

Kit magnetic - puzzle-ul revoluționar magnetic a cucerit inimile a milioane de oameni pentru perfecțiunea, simplitatea și unicitatea sa. Dezvolta perfect creativitatea, creativitatea și inteligența. Descoperă-i farmecul și ești sigur că te vei îndrăgosti de el.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CLĂDIREA MAGNETICĂ - BENEFICII CHEIE

 • Divertisment unic și interesant pentru familie și prieteni
 • experiență de joc tridimensională
 • Dezvoltarea gândirii creative
 • Evident, îi învață pe copii răbdare și concentrare
 • Dezvoltarea abilităților motorii fine, coordonarea ochi-mână
 • Îmbunătățirea capacității de a distinge culorile
 • Fizica în practică - natură educațională a trusei magnetice
 • Dezvoltarea naturală a imaginației spațiale, dezvoltarea izbitoare a fanteziei
 • Puteți combina mai multe seturi

 

UN PUZZLE UNIC CARE ÎNCURAJEAZĂ CREATIVITATEA

Acest puzzle unic încurajează creativitatea, răbdarea și gândirea spațială într-un mod nou. Cum functioneazã? Deoarece acest sit de construcție captivant este magnetic, puteți folosi bețișoare de plastic cu magnet și bile magnetice pentru a asambla diferite forme fie conform instrucțiunilor, fie conform imaginației dumneavoastră. În acest fel, dezvoltați inteligent imaginația creativă și spațială și capacitatea de a crea structuri.

 

BLOCURI MAGNETICE - CE POȚI CREA CU ELE?

Blocurile de construcție magnetice pentru copii sunt o sursă de posibilități enorme. Le poți folosi pentru a crea orice obiect de diverse forme în funcție de creativitatea ta. De la cele mai simple forme plate, numere la modele 3D. Puteți crea mai multe părți separate pe care ulterior le combinați pentru a crea un obiect mai mare. Puteți combina mai multe seturi. Doar lasă loc creativității tale.

 

POTRIVIT PENTRU COPII SI ADULTI

Un cadou perfect pentru copii și adulți. Setul de construcție magnetic cool este un cadou ideal pentru copii, care îi ajută pe copii să-și îmbunătățească gândirea spațială, concentrarea și răbdarea și să cultive abilitățile creative și artistice.Este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru părinți și copii de a petrece timp împreună. Este grozav ca instrument anti-stres pentru adulți.

Blocurile de construcție magnetice aparțin pur și simplu jucăriilor inspiraționale, educaționale, convenționale și recreative. Nu doar pentru copil, ci și pentru ca tu să construiești o relație pozitivă cu micuții tăi într-un mediu distractiv.

 

CADOUL PERFECT

Copiii dar si adultii adora puzzle-urile magnetice - puzzle-uri. Le place să rezolve noi sarcini și provocări. Acest puzzle a câștigat inimile a milioane de fani. Alătură-te lor. În plus, este un cadou popular pentru zile de naștere, Ziua Copilului, Crăciun, ca cadou atunci când vizitezi familia cu copii și pentru alte ocazii. Este pur și simplu perfect ca un cadou pentru toată lumea.

 

CALITATE SUPERIOARĂ

Setul de construcție magnetică conține un total de 157 de piese - 109 bețe colorate de 2,5 cm lungime și 48 de bile cu diametrul de 1 cm. Producătorul garantează magneți foarte puternici în interiorul bastoanelor. Magneții puternici atractivi creează puzzle-uri uimitoare și interesante, lucrul cu un kit magnetic dezvoltă astfel abilitățile motorii fine și ajută la pătrunderea secretelor științei și tehnologiei.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • 109 bastoane colorate de 2,5 cm lungime
 • 48 de bile cu diametrul de 1 cm
 • numărul total de piese: 157 buc
 • magneți foarte puternici în interiorul bețelor
 • posibilitatea de a combina mai multe seturi

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: