Căști pentru copii

O SOLUȚIE MODERNĂ PENTRU CASA TA

Căutați o modalitate convenabilă și fiabilă de a deschide ușa de oriunde în casă sau chiar de la distanță de pe telefon? Nu căutați mai departe decât soneriile wireless și soneriile wireless cu camere!

Soneriile fără fir sunt o soluție modernă pentru soneriile tradiționale, care vă permit să auziți și să răspundeți cu ușurință vizitatorilor fără a fi nevoie de cablaje sau instalare complexe. Aceste dispozitive folosesc tehnologia wireless pentru a transmite un semnal de la butonul soneriei la un receptor pe care îl puteți plasa oriunde în casă în raza de acțiune. Cu o serie de opțiuni disponibile, inclusiv diferite tonuri de apel și setări de volum, puteți găsi cu ușurință o sonerie fără fir care se potrivește nevoilor dvs.


 

Cele mai vândute

wifi-video-soneria
GRATUITGRATUIT 205 RON –12 %
A fost: 205 RON  (–12 %)
179 RON
1 articole în total

Preţ

179 RON180 RON
1179180
wifi-video-soneria
Ofertă Recomandare
GRATUITGRATUIT 205 RON –12 %
179 RON

  Soneria de cameră wireless premium wireless este o modalitate unică de a vedea cine se află la ușa ta în timp real. Puteți comunica cu el folosind o aplicație mobilă....

DS48965967

Dar de ce să ne oprim aici? Adăugând o cameră, poți vedea cine este la ușa ta chiar și atunci când nu ești acasă. Soneriile cu camere wireless, cunoscute și sub denumirea de sonerii video wifi, folosesc o cameră încorporată pentru a capta imagini și sunet ale oricui se apropie de ușa dvs. Aceste înregistrări sunt apoi transmise fără fir către smartphone-ul sau alt dispozitiv, permițându-vă să vedeți și să interacționați cu vizitatorii în timp real, indiferent unde vă aflați.

Soneriile camerelor wireless sunt dotate cu o gamă largă de funcții, inclusiv detectarea mișcării, vederea pe timp de noapte și sunet bidirecțional. Detectarea mișcării permite camerei să înceapă înregistrarea atunci când cineva se apropie de ușa dvs., în timp ce vederea pe timp de noapte vă permite să vedeți vizitatorii chiar și în condiții de lumină slabă. Audio bidirecțional vă permite să vorbiți cu vizitatorii prin intermediul soneriei, facilitând instrucțiunile șoferilor de livrare sau informați prietenii și familia că sunteți în drum spre ușă.